Indlæser...

West Lona Split 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Splitboard gewicht 3.0kg - 3.5kg
Medfølgende tilbehør Nothing included

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Lona Split har samme form og funktioner som Muveran, men er tilpasset til kvinder og juniorer. Det er et blødt bæst, der er bygget til store linjer og seriøst terræn. Med en stor ol' tail er dette board bygget til at få adgang til højere tinder. Og på vejen ned fungerer det som en isbryder, der driver gennem enhver form for sne, der måtte komme i vejen for dig.

Detaljer

PROFIL

  • S-Rocker
    En retningsbestemt form med en hybridprofil, der har mere camber end rocker.


KERNEN

  • Paulownia Tip To Tail Core
    Paulownia er en fantastisk træsort til WEST splitboardserien. Det har et dejligt forudsigeligt flexforhold, hvilket er fantastisk som base for dit splitboard. Men det er også et meget let træ, hvilket gør det perfekt til dig, når du vandrer op ad bjerget.

  • FSC Woodcore
    Alle WEST boards er produceret med FSC-træ, hvilket giver et holdbart kvalitetstræ, som har den laveste indvirkning på miljøet.


FORSTÆRKNINGER

  • Carbon Stringers
    2 Carbon stringers, der løber fra spids til hale, stivner snowboardet. Dette forhindrer boardet i at chatter, når du når høje hastigheder, og giver dit board bedre ydeevne.

  • Tri-axial Fiberglass
    Triax-laminat er lavet af glasfibervæv i tre veje, som er let, stærkt og hurtigt reagerende. Det resulterer i et stivere board under foden med mere responsivitet.


TOPSHEET

  • Vandbaseret blæk
    Et vandbaseret blæk er slankt, holder godt, men vigtigst af alt reducerer påvirkningen af miljøet.


BASE

  • P-Tex IS 7200 Base
    Denne særlige base er en high-end sintret base, som har gode voksabsorberende egenskaber. Det giver en hurtig base, der holder på voksen længere og giver dig en solid og hurtig kørsel.


SIDEVÆG OG KANTER

  • Shock Absorbers
    WEST Shock Absorbers er der for at hjælpe dig, når du tager et slag! Ligesom en Premium Steel Edges, forstærker disse Shock Absorbers siderne og forstærker sidewallerne for at give brættet mere holdbarhed.

  • 2 mm Premium Steel Edges
    Tykke Premium Steel Edges beskytter kernen af boardet og sikrer, at dit board har et godt greb!


ANDRE

  • 3 års garanti
    Hvor de fleste mærker har en standardgaranti, går WEST snowboards skridtet videre ved at tilbyde 3 års garanti på fabriksfejl. Da WEST snowboards tror på deres produkter, tilbyder de dette på alle deres boards og skiller sig ud fra mængden, når det kommer til kvalitet.


SPLIT TECH

  • Karakoram Clips
    Det bedste i splitboardbranchen! Alle WEST splitboards er udstyret med Karakoram clips. Dette sikrer, at dit splitboard er låst godt fast og har den solide fornemmelse, når du er ude og kører dine velfortjente sving!

West Lona Split 21/22 Sizechart
Size (cm) 153
Effective Edge (mm) 1085
Tip Width (mm) 291
Waist Width (mm) 246
Tail Width (mm) 281
Sidecut Radius (m) 8