SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Thermarest Trail Pro

12%
Kun %1 tilbage
As low as 1.111,14 kr. Regular Price 1.262,62 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
R-værdi 4.0 - 5.9

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Trail Pro giver dig uovertruffen komfort på dine eventyr i baglandet med varme hele året rundt og den legendariske Therm-a-Rest-støtte. Det selvopblæsende skum måler 7,6 cm (3 tommer) og er udstyret med vores StrataCore-konstruktion, et design, der giver det bedste varme/vægt-forhold af alle selvopblæsende skumkonstruktioner. Trail Pro's 4,4 R-værdi gør det muligt for eventyrere at nyde backpacking og camping året rundt. Den alsidige selvopblæsende pude er udstyret med den højtydende WingLock-ventil, som har tre gange så stor luftgennemstrømning som den klassiske ventil takket være en større åbning og envejsopblæsning. Som alle Therm-a-Rest puder er Trail Pro fremstillet på markedet for at sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen. Puden omfatter en kompakt fyldesæk.

Detaljer

  • StrataCore™ konstruktion: StrataCore har et imponerende varme/vægt-forhold for selvopblæsende skum og anvender et kontinuerligt lag termisk skum, der er indlejret mellem skiftende kamme af luft og skum.
  • Førsteklasses selvopblæsende komfort: 3 tommer (7,6 cm) førsteklasses skum pakket ind i et ultrafedt strækstrikstof.
  • Let at pakke: StrataCore-konstruktion gør det nemt at komprimere puden til en mindre pakke.
  • WingLock™-ventil: Vores intuitive og pålidelige ventil maksimerer luftstrømmen for nemmere oppustning og hurtigere deflatering. Wings toggle til envejsinflation for at spare ånde.
  • Flere størrelser: Du kan vælge en længde, der passer bedst til dine eventyrbehov, ved at tilbyde en række forskellige størrelser, herunder en rummelig regular wide.
  • Pose medfølgende sæk
Thermarest Trail Pro R RW L
R-value 4.4 4.4 4.4
Thickness (cm) 7.6 7.6 7.6
Width (cm) 51 64 64
Length (cm) 183 183 196
Weight (grams) 820 1040 1110
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x22 33x23 33x23