SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Thermarest ProLite Apex

12%
Kun %1 tilbage
As low as 1.279,54 kr. Regular Price 1.453,99 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
R-værdi 3.0 - 3.9

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

ProLite Apex er en letvægts selvopblæsende støtte, der giver pakkevenlig ydeevne og den legendariske Therm-a-Rest-støtte. Det selvopblæsende skum måler 5 cm (2 tommer) og er udstyret med vores StrataCore-konstruktion, et design, der giver det bedste varme/vægt-forhold af alle selvopblæsende skumkonstruktioner. ProLite Apex 3,8 R-værdi gør det muligt for eventyrere at holde kulden væk under tre årstider. Den pakkbare, selvopblæsende pude har den højtydende WingLock-ventil, som har tre gange så stor luftstrøm som den klassiske ventil takket være en større åbning og envejsopblæsning. Som alle Therm-a-Rest puder er Trail Pro fremstillet på markedet for at sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen. Puden indeholder en kompakt sæk.

Detaljer

  • StrataCore™ konstruktion: StrataCore har det bedste varme/vægt-forhold af alle selvopblæsende madrasser og anvender et kontinuerligt lag af termisk skum, der er indlejret mellem skiftende kamme af luft og skum.
  • Letvægtskomfort: Vores varmeste ProLite nogensinde giver mulighed for tre-sæson eventyr uden at tynge en rygsæk.
  • Robust, selvopblæsende skum: Udvidende skumkerne er selvopblæsende; fyld op med blot et par åndedrag for personlig fasthed på 5 cm (2 tommer) StrataCore loft.
  • Passer nemt i din rygsæk: Pakker sig lille ned for nemt at finde en plads i din rygsæk under hurtige og lette eventyr.
  • WingLock™-ventil: Vores intuitive og pålidelige ventil maksimerer luftstrømmen for nemmere oppustning og hurtigere deflatering. Wings toggle til envejsinflation for at spare ånde.
  • Flere størrelser: Du kan vælge en længde, der passer bedst til dine eventyrbehov, ved at tilbyde en række forskellige størrelser, herunder en rummelig almindelig bred.
  • Pose medfølgende sæk
Thermarest ProLite Apex R RW L
R-value 3.8 3.8 3.8
Thickness (cm) 5 5 5
Width (cm) 51 64 64
Length (cm) 183 183 196
Weight (grams) 620 790 850
Inflation type Self inflating
Packed dimensions (cm) 28x17 33x18 33x18