RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Sweet Protection Clockwork RIG Reflect

Til 40%
Kun %1 tilbage
As low as 918,94 kr. Regular Price 1.531,18 kr.
Til 40%
Inkl. moms.
Specifikationer
Størrelse Medium
Linse form Toric

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Sweet Protection Clockwork Max-gogglen er storebror til Clockwork og er udviklet sammen med alpine skisportsatleter. Det er en goggle med lav volumen og god pasform, der giver et synsfelt som næsten ingen anden goggle på markedet. Med Sweet Protection's RIG™ linse-teknologi forbedrer de specielt kontrasten under dårlige lysforhold. Andre funktioner omfatter et formstøbt tredobbelt lag ansigtsskum med solid ventilation. En enestående fastgørelse af goggle-stroppen giver en jævn pasform, der holder gogglen på plads. Dobbelt toriske linser udstyret med GORE® Protective Vents til trykudligning vil undgå deformation af den indre linse på grund af varierende atmosfærisk tryk - hvilket giver optimale arbejdsbetingelser for øjnene.

Detaljer

  • Kontrastforbedring
  • Minimal forvrængning
  • Ekstrem slagfasthed
  • Antifog
  • GORE-beskyttelsesventiler
  • Suverænt synsfelt
  • En unik belægning til at modstå vand i enhver form


Clockwork MAX er bedst egnet til Sweet Protection-hjelme i størrelserne M/L, L/XL og XL/XXL. Vi minder dig om, at Clockwork også passer til hjelmstørrelse M/L.

VLT (Visible Light Transmission) er en måling, der angiver den procentdel af lyset, der kommer gennem linsen og når dine øjne. En helt klar linse til mørke forhold har typisk omkring 60-80 % VLT, og en meget mørk farvet linse med spejl til solrige forhold kan have ned til 25 % VLT. De fleste allroundlinser vil ligge mellem 25 og 60 %. I vores sortiment finder du alternativer til alle slags forhold.


1) Obsidian Black - VLT 10%
Meget mørk, sort linse til lyse blå fugleforhold.2) Beryl Yellow - VLT 49%
Forbedrer i høj grad kontrast og dybde under svage lysforhold.3) RIG Amethyst - VLT 24%
Den mest alsidige linse til situationer med udfordrende lys. Skal bruges på dage med varierende og skiftende lys. Giver dine øjne mest mulig information og kontrast.4) RIG Light Amethyst - VLT 35%
Den bedste linse til forhold med lavt og dårligt lys. Til brug under overskyet og dystre forhold - giver dine øjne maksimal information og kontrast uden at trætte øjnene.5) RIG Bixbite - VLT 25%
En
meget alsidig linse, der fungerer godt på tværs af en lang række forhold. Skaber kontrast og dybde uden at trætte dine øjne.


6) RIG Malaia - VLT 20%
En
meget alsidig linse, der fungerer godt på tværs af en bred vifte af forhold. Skaber kontrast og dybde uden at trætte dine øjne.


7) RIG Emerald - VLT 12%
En
meget alsidig linse, der fungerer godt på tværs af en bred vifte af forhold. Skaber kontrast og dybde uden at trætte dine øjne.


8) RIG Topaz - VLT 12%
En
meget alsidig linse, der fungerer godt på tværs af en bred vifte af forhold. Skaber kontrast og dybde uden at trætte dine øjne.


9) RIG Sapphire - VLT 12%
Optimal til forhold med høj synlighed og masser af sol. Transmitterer det minimale af violet og blåt lys, der er velegnet til forhold i større højde.


10) RIG Aquamarine - VLT 9%

Ideel til solrige forhold med en klar blå himmel. Linsen giver dine øjne maksimal information og kontrast, uden at anstrenge øjnene


11) RIG Obsidian - VLT 4%

Den mørke linse gør den perfekt til de mest solrige forhold. Linsen giver dine øjne maksimal information og kontrast, uden at anstrenge øjnene.