RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Slingfin 2Lite

30%
Special Price 3.643,20 kr. Regular Price 5.204,51 kr.
30%
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht 1250 - 1500g
Sæson 3-Seizoens
Capaciteit 2-Personers
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

2Lite er Slingfin's letteste telt med stænger. Det stabile, ikke-fritstående design betyder, at vægten forbliver lav, samtidig med at det er chokerende beboeligt med to døre, to generøse vestibuler og masser af plads til to personer at sidde op.

Slingfin 2Lite er bygget til at holde til barske backpackingforhold uden at ofre vægten og komforten i et standard backpacking-telt. Den ergonomiske fodaftryksform øger pladsen ved torso og albuer, hvilket får teltet til at føles meget mere rummeligt end sine 2,60 m².

Korte 30 cm stang segmenter er standard og gør det muligt for 2Lite at passe næsten overalt, hvilket gør det ideelt til bikepacking eller enhver disciplin, hvor pakkestørrelse er en vigtig overvejelse.

Med det valgfrie 2Lite -> 2Lite Trek-konverteringssæt kan du sætte 2Lite op ved hjælp af dine trekkingstænger i stedet for hovedstangen, hvilket giver en vægtbesparelse på 113 g. Vi anbefaler, at du bruger et dedikeret fodaftryk for at forlænge levetiden for dit teltgulv.

Detaljer

  • Enkel stangstruktur er robust i vind
  • To store vestibuler giver masser af opbevaringsplads til udstyret
  • To store døre gør livet med en partner lettere
  • Dobbelt tør indgang
  • Anatomisk gulvform giver ekstra albuerum
  • Kompatibel med det valgfrie 2Lite -> 2Lite Trek Conversion Kit til at sætte op med dine trekkingstænger for yderligere 113 g vægtbesparelse
  • Kompatibel med interne spændelinjer. Klik her for at se en video om installation af interne guylines

Bemærk: Sømmene på 2Lite's flysheet er meget vandafvisende og klarer let regn fint uden at være sømforseglet. De to sømme direkte under teltstængerne og den lange søm i midten af teltdugen bør dog sømforsegles for at opnå maksimal vandtæthed ved længerevarende, kraftig regn. Brug en PU-baseret Seam Sealer til dette formål; på 2Lite er indersiden af fluestoffet PU-belagt.