Kundeservice

Indlæser...
Vil du vide mere om Snowcountry? contact-us? På kundeservice-siden finder du alle oplysninger om Snowcountry og om at bestille varer.

Om Snowcountry
Snowcountry er et af de hurtigst voksende online butikker med vintersportsudstyr i Europa. Vores speciale er freeride-ski og snowboarding og vi har et produktudvalg på over 1000 af disse produkter. Snowcountry er en 100% webbutik, for vi arbejder kun for kunder online. Snowcountry ved det at handle online betyder, at du kan ikke føle varen, og vi er derfor fleksible med vores refusionsregler og giver dig op til 30 dage til at prøve varen. læs mere... >>
 
Hvem er Snowcountry.eu?
Snowcountry er grundlagt i 2008 af to passionerede freeriders, Dennis og Thijs. I 2010 blev Marieke ansat for at tage sig af de kvindelige kunder med sin ekspertise. Thijs og Dennis har begge tilbragt lang tid i alperne. Thijs er skibums og Dennis arbejder som ski- og boardunderviser (landes) læs mere.... >>
 
Returnering af varer
Du kan returnere nye og ubrugte varer, der sælges via Snowcountry.eu indtil 30 dage efter levering og få alle dine penge tilbage. Hvis du ønsker at bytte en vare, betaler vi også for forsendelsesomkostningerne. Varen skal returneres i original emballage. Gå til vores side for varerreturnering og vi hjælper dig igennem processen.
 
Ofte stillede spørgsmål?
Har du generelle spørgsmål om udstyr eller services, så læs først i vores FAQ. De oftest stillede spørgsmål besvares der. Kan du ikke finde svar i vores FAQ, så send os en e-mail. Du får svar i løbet af 24 timer, også i weekenden .
 
Kontaktinformation
Du kan finde vores kontaktinformation her contact-pagina.
 
Betaling
Snowcountry accepterer betaling med paypal, iDeal, BanContact/MrCash, Sofortbanking og en lang række kreditkort. Læs mere på siden med betalingsmetoder.
 
Levering
Vi sender alle varer med UPS. Læs mere om levering til dit land på siden leveringskomkostninger.
 
Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyheder og tilbud fra Snowcoutry.eu nyhedsbrev eller følg os på twitter and facebook.