Indlæser...

Rome Katana 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Flex Medium/Stiv
Stil Park, All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding System Straps

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Rome Katana er et sandt kraftværk og en Snowcountry-favorit af en grund. Den er lavet til den avancerede snowboarder, der har brug for en hurtig respons og en letvægtsbinding, men som stadig har en surfy stil. Takket være Asymwrap Heelcup får foden mere støtte på indersiden og en surfy fornemmelse på ydersiden. Dette sikrer et godt respons, mens du lægger de carved sving og stilfulde kurver i træerne.

Detaljer

PERFORMANCE

AsymWrap Fixed Heel Hoop løber kun under fodballen på indersiden af foden. Dette asymmetriske design sikrer et naturligt flex af brættet under foden.
Bindingen kombinerer stivhed med følelse. Med sin Asym FlexChannel highback er den meget komfortabel på trods af sin stivhed og bevarer stadig sit naturlige flex.
Roms highbacks og baseplates er lavet af op en række forskellige kombinerede materialer. Disse kompositmaterialer er alle designet til at flexe forskelligt og give forskellige niveauer af respons og justerbarhed.

  • Baseplate: Asymwrap (70% nylon, 30% glasfiber)
  • Heelcup: Aluminium
  • Highback: 85% Nylon Highback (85% nylon, 15% glasfiber)

COMFORT

AuxTech Proflex ankelstropperne og ProGrip tåstropperne er meget strækbare og dækker din støvle på en hidtil uset måde. Den åbne struktur og de geometriske figurer fordeler trykket på din støvle jævnt og sikrer et godt greb. Remmen er lavet af et enkelt stykke, hvilket gør den holdbar.
DuraCush™ er et ekspanderet termoplastisk polyurethanmateriale, eller E-TPU, der bruges i Rom deres SubBase-puder og på fodsåler for at give avanceret chatterabsorbering og gøre deres bindinger så komfortable som muligt.

  • Ankelrem: Auxtech Proflex Ankelrem
  • Toestrap: Auxtech Progrip Toe Strap: Auxtech Progrip Toe Strap
  • Fodseng: DuraCush ™

BRUG

Bindingen er udstyret med en PivotMount Max, en metalspindel, der trækker ankelremmen i overensstemmelse med støvlens form og spændingen på remmen. Jo højere remmen er, jo mere respons, og jo lavere den er, jo mere følelse og bevægelse giver den.
Den høje ryg kan drejes og kantes.
Highback Canting er bygget således, at rytteren kan justere vinklen på highbacken, så den afspejler vinklen på underbenet for at opnå øget forbindelse og stabilitet.
Bundpladen kan forskydes, og skiven giver mulighed for et stort område.
Denne binding er som standard udstyret med en 4x4-skive og er kompatibel med alle standardindsatsmønstre (samt Burton-kanalen)

  • Disc: 4x4-skive
  • Justering: PivotMount Max Technology, Highback Rotation, Highback Canting & Baseplate Shifting

SIZECHART

Rome Bindings 21/22 Sizechart
SizeUSEURMondo
Small 5 - 7 36.5 - 39 23 - 25
M/L 7.5 - 10 40 - 43 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 12.5 44 - 46 28.5 - 30.5