"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Primus PrimeTech Pot Set 2.3L

Lagerstatus: På lager
Special Price 728,58 kr. Regular Price 809,49 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Primus PrimeTech Pot Set 2.3L er et sæt med to 2,3 liters gryder til udendørs madlavning. Letvægtsgryder lavet af anodiseret aluminium med en keramisk non-stick-belægning på indersiden. Det gennemsigtige låg har en integreret si og et varmebestandigt silikonehåndtag. Leveres med smart gribetang.

Detaljer

Tanken bag PrimeTech-gryderne er effektivitet, og campingkomfuret skal kunne udnytte hvert eneste gram brændstof. De er velegnede til vandrere, der ønsker en lettere rygsæk, kun ønsker at vente kort tid på, at vandet koger, og som ønsker at nyde mere af naturen.

Takket være en integreret varmeveksler i bunden af gryden øges effektiviteten med 50 % i forhold til traditionelle gryder. Det betyder, at vandet koger hurtigere, og at brændstoffet holder længere. Det betyder igen, at du kan medbringe mindre brændstof, hvilket er godt for både din pengepung, din ryg og miljøet.

PrimeTech gryden er lavet af hårdt anodiseret aluminium, som har en god varmefordeling og ikke ruster. Den har også en keramisk non-stick-belægning på indersiden, hvilket letter madlavningen og rengøringen. Den anden gryde er lavet af hårdt anodiseret aluminium, med et traditionelt design uden varmeveksler. Begge gryder er på 2,3 liter, hvilket er nok til 2-5 personer. Et gennemsigtigt låg i Tritan® med integreret si og varmebestandige silikonehåndtag, som gør det lettere at tage sig af visse opgaver som f.eks. at hælde pastavand. Den smarte gribetang er lige så stabil som et fast håndtag og fleksibel som en konventionel gribetang og kan låses fast i gryden for nem og sikker håndtering. Vores Prime Tech gryder fungerer godt sammen med alle vores komfurer.

  • En PrimeTech-gryde med varmeveksler og non-stick-belægning.
  • Hurtig tilberedningstid og lavt brændstofforbrug.
  • En gryde i hårdt anodiseret aluminium.
  • Selvlåsende tang.
  • Nok til 2-5 personer.
  • Optimeret til alle vores komfurer.
  • Leveres med en opbevaringspose.
  • Vægt: 450 gram.