SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Plum Feyan Carbon 23/24

23%
Kun %1 tilbage
As low as 4.432,01 kr. Regular Price 5.740,56 kr.
23%
Inkl. moms.
Specifikationer
Splitboardbinding gewicht 750
Splitboardbinding gewicht (range) 700gr - 800gr
Ride-interface included? Ja
Geschikt voor Split Channel Ja

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Plum Feyan er Plum's bedste splitboardbinding. Feyan har en solid carbon highback og er en direkte og responsiv binding, der giver perfekt kontrol. På grund af sin carbon highback er Plum Feyan lidt lettere end Plum Eterlou. Feyan er robust, ukompliceret og det perfekte valg for den mere erfarne splitboarder, der søger no-nonsense respons og pålidelighed.

Inkluderet:

  • Tour interface
  • Ride interface
  • Monteringshardware

Detaljer

PERFORMANCE

Plums vigtigste USP er den solide, men minimalistiske Talp-systemgrænseflade. Dette bindingssystem er blandt de enkleste no-nonsense-interface på det nuværende marked for splitboardbindinger. Aluminium 7075-bundpladen er let og komplet fræset ud af et enkelt stykke aluminium. Dette gør det til en solid og holdbar bundplade, der kan modstå alle elementer og temperaturer. Titanal Heelcup, der er monteret på bundpladen, er fremstillet af komprimeret aluminium, som er stærkt og stift, men også meget let. Feyan er udstyret med en solid highback i carbon. Carbon giver en fantastisk respons og skaber en meget direkte overgang til baseplate. Det gør Feyan til en af de bedste splitboardbindinger

  • Titanal Heel Cup
  • Aluminium Base
  • Full carbon highback

COMFORT

Alle Plum splitboardingbindinger er udstyret med Now Sieva Ankle Strap. SIEVA står for Single-Injected EVA, hvilket direkte beskriver hovedkomponenten: EVA. Ved at bruge EVA er mængden af tråde, virker og lim begrænset til et minimum. Hvilket gør bindingen lettere, mere holdbar og mere komfortabel. Now Capstrap er en 3D-formet plastik, der giver en god og tæt pasform omkring støvlens snude. På highback kan du finde en Walk eller Ride Forward Lean Adjuster, dette lille håndtag giver mulighed for at tilføje eller begrænse pladsen mellem highback og læggen. Du kan tilføje bevægelse til tursejlads og begrænse bevægelsesmængden ved nedkørsel.

  • NOW stropper

SIEVA ankelrem + capstrap

  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster

TURING

Plum Talp-systemet anvender 2 slots (beslag), som du kan skubbe bindingen ind i. Efter installationen kan du skifte det ikoniske håndtag på siden af bundpladen for at sikre bindingen i grænsefladen. Med Heel locking-systemet kan du fastgøre bindingen ved hælen, så du kan skøjte, når det er nødvendigt. Alle Plum-bindinger er kompatible med almindelige indsatser. For at kunne montere en Plum-binding på en splitkanal skal du bruge Plum I.M.D. Channel-interface.

  • Heel Locking system

  • I.M.A / I.M.D System - 2 dele medfølger
Plum Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+