"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Plum Eterlou 22/23

-14%
Lagerstatus: På lager
Kun %1 tilbage
As low as 4.620,15 kr. Regular Price 5.398,79 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Splitboardbinding gewicht 694
Splitboardbinding gewicht (range) 600gr - 700gr
Ride-interface included? Ja
Geschikt voor Split Channel Ja

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Plum Eterlou er en all-mountain splitboardbinding fra Plum. Eterlou er lidt tungere end sin bror Feyan på grund af dens plastik highback. Men er betydeligt lettere at køre og mere alsidig end Feyan. Så hvis du er på udkig efter en let splitboardbinding, der har det fantastiske Plum interface-system, er Eterlou den rette løsning.

Inkluderet:

  • Tour interface
  • Ride interface
  • Monteringsbeslag

Detaljer

PERFORMANCE

Plums vigtigste USP er den solide, men minimalistiske Talp-systemgrænseflade. Dette bindingssystem er blandt de enkleste no-nonsense-interface på det nuværende marked for splitboardbindinger. Aluminium 7075-bundpladen er let og komplet fræset ud af et enkelt stykke aluminium. Dette gør det til en solid og holdbar bundplade, der kan modstå alle elementer og temperaturer. Titanal Heelcup, der er monteret på bundpladen, er fremstillet af komprimeret aluminium, som er stærkt og stift, men også meget let. Eterlou adskiller sig fra de andre bindinger ved at bruge en fuldt syntetisk highback med polstring, som er mere komfortabel og giver mere plads til bevægelse. Eterlou giver en løs og surfy følelse under snowboarding i forhold til Plum Feyan.

  • Titanal Heel Cup
  • Aluminum Base
  • Plastik sprøjtestøbt hiback

KOMFORT

Alle Plum splitboardbindinger er udstyret med Now Sieva Ankle Strap. SIEVA står for Single-Injected EVA, hvilket direkte beskriver hovedkomponenten: EVA. Ved at bruge EVA er mængden af tråde, virker og lim begrænset til et minimum. Hvilket gør bindingen lettere, mere holdbar og mere komfortabel. Now Capstrap er en 3D-formet plastik, der giver en god og tæt pasform omkring støvlens snude. På highback kan du finde en Walk eller Ride Forward Lean Adjuster, dette lille håndtag giver mulighed for at tilføje eller begrænse pladsen mellem highback og læggen. Du kan tilføje bevægelse til tursejlads og begrænse bevægelsesmængden ved nedkørsel.

  • NOW stropper

SIEVA ankelrem + capstrap

  • Walk or Ride Forward Lean Adjuster

TURING

Plum Talp-systemet bruger 2 slots (beslag), som du kan skubbe bindingen ind i. Efter installationen kan du skifte det ikoniske håndtag på siden af bundpladen for at sikre bindingen i grænsefladen. Med Heel locking-systemet kan du fastgøre bindingen ved hælen, så du kan skøjte, når det er nødvendigt. Alle Plum-bindinger er kompatible med almindelige indsatser. For at kunne montere en Plum-binding på en splitkanal skal du bruge Plum I.M.D. Channel-interface.

  • Heel Locking system

  • I.M.A / I.M.D System - 2 dele medfølger
Plum Splitboardbindings Sizechart
Size EU US UK
M 40 - 42 7.5 - 9 6.5 - 8
L 42 - 47+ 9 - 12+ 8 - 11+