Indlæser...

Ortovox Tour Compression Socks W

Kun %1 tilbage
As low as 374,15 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Merino Socks W Ski Compression er de ideelle sokker til anstrengende dage på ski. Uanset om det er til freeriding eller en fri tur med anstrengende stigninger: Vores kompressionssokker med fineste merinould støtter dine lægmuskler optimalt og beskytter mod muskeltræthed.

Detaljer

Kompressionseffekten af vores Ski Compression W-sok er fordelt ligeligt fra anklen til læggen. Denne konstruktion støtter musklerne og beskytter mod træthed. Under opstigning, men også under nedkørsel, skal vores lægmuskler absorbere mange stød og vibrationer. Musklerne udsættes for et konstant stress og kan hurtigt blive trætte. En afbalanceret kompression kan bremse denne effekt.

Og Ski Compression udmærker sig også ved sin pasform og åndbarhed: Ventilationssystemet på skinnebenet og bæltesystemet på foden sørger for den nødvendige fugttransport og forbedret åndbarhed.Ski Compression har en ekstra ergonomisk højre/venstre pasform, der sidder optimalt på foden. Den flade kropskonstruktion giver en knæk- og trykfri pasform. Desuden forhindrer ankelstabiliseringszonerne og den elastiske dobbeltstrækmanchet unødvendig glidning. For at undgå vabler og skrammer har vi holdt tå-sømmen flad. De polstrede hæl- og tåområder forbedrer også dæmpningen og beskytter mod gnidninger. merinould betyder, at sokkerne er naturligt fugt- og lugtneutraliserende og føles meget behagelige. Ski Compression er derfor perfekt til stigninger og nedkørsler!

Funktioner:

  • Webbing-system for forbedret åndbarhed.
  • Fugtkanaler
  • Ventilationssystem ved skinnebenet for fugttransportering.
  • Polstret hæl og tåområde. Dæmpning og forstærkning sikrer robusthed.
  • Flad kropskonstruktion Foldning og trykfri pasform.
  • Flad tå-søm forhindrer skav og vabler
  • 46 % polyamid + 38 % jomfruuld (MERINO) + 9 % silke + 7 % elastan.