Indlæser...

Ortovox Shovel Beast

18%
Special Price 344,18 kr. Regular Price 458,93 kr.
25%

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Med en vægt på kun 580 gram, materialer af høj kvalitet og gennemtænkte funktioner er BEAST en letvægts all-rounder og et must på enhver skitur!

Let, kompakt og effektiv: Med en vægt på kun 580 gram er den nye BEAST en let og smart designet lavineskovl, der er perfekt til begyndere såvel som til mere krævende brugere. Takket være sin arbejdslængde på 83 centimeter og sit skovlvolumen på 2,3 l har BEAST den ideelle størrelse til effektivt arbejde efter en lavine.
Kombinationen af materialer af høj kvalitet, høje sidevægge og en udpræget midterkam sikrer den nødvendige trækstyrke og stabilitet. En skarp, robust skærekant garanterer optimal ydeevne. Takket være det pakkevenlige skovlblad med skridsikre trinriller og det teleskopiske, hurtigt lukkende skaft kan BEAST-lavineskovlen nemt og hurtigt gemmes væk i enhver ORTOVOX-ski-turistrygsæk på ingen tid. Med andre funktioner som T-grebet med omskifterfunktion for venstre- og højrehåndede fokuserer BEAST på det væsentlige og er et must i enhver turrygsæk.

Detaljer

  • letvægts-allroundspade
  • optimal arbejdslængde og ideel skovlvolumen på 2,3 liter
  • materialer af høj kvalitet: stabile og pålidelige i nødsituationer