RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

 

Thijs in actieDen 1. oktober 2008 blev Snowcountry grundlagt. I tre år fulgte grundlæggerne af Snowcountry (Dennis & Thijs) deres ide om en freeski- og snowboard-butik. Hvorfor? Dengang var mange af de produkter, vi fandt i aplerne eller internettet, ikke til salg i vores flade land eller på internettet.

Med Snowcountry kan vi fokusere på passionerede skiløbere og snowboardere, der fokuserer på at finde det bedste pulversne, lave tricks i parken eller bestige høje bjerge langt fra pisterne.

Gode eller dårlige erfaringer med det produkt? dennisSkriv din kommentar eller kontakt os pr. e-mail! Måske kan vi hjælpe dig.

Dennis har erfaring som ski- og board-underviser (Landes Ski- and Snowboard). De seneste par år har han det meste af tiden være ude og finde det bedste pulversne i alperne, Skandinavien, Nord-og Sydamerika.

For nogle år siden kom Thijs i kontakt med en gruppe hollandske freeskiers via skizone.nl, som var starten på hans passion for (free)skiing. Et par år senere tilbragte han to sæsoner som skibums i Haute-Nendaz (Verbier). Han brugte dagene på at bestige de største bjerge og lede efter det bedste pulversne langt fra pisterne. Thijs har været test-skiløber for magasinet White freeski og sommer og efterår arbejder han med sine freestyle-evner hos Freestyle Holland.

Adresse:
Snowcountry
Astronaut 10
3824 MJ  Amersfoort
HOLLAND


Telefon: +31 85 75 00 162 (på Engelsk)
E-mail: helpdesk@snowcountry.dk (på Engelsk)

VAT: NL857735019B01
Selskabsregistrering: Snowcountry B.V., registreret under #69102570

Du kan læse nyheder, om de nyeste produkter og mere om Snowcountry på Snowcountry facebook.