COVID-19 Update >>

kr
0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Subtotal: 0,00 kr
Moms: 0,00 kr
Total: 0,00 kr
Remove bar

Thijs in actieDen 1. oktober 2008 blev Snowcountry grundlagt. I tre år fulgte grundlæggerne af Snowcountry (Dennis & Thijs) deres ide om en freeski- og snowboard-butik. Hvorfor? Dengang var mange af de produkter, vi fandt i aplerne eller internettet, ikke til salg i vores flade land eller på internettet.

Med Snowcountry kan vi fokusere på passionerede skiløbere og snowboardere, der fokuserer på at finde det bedste pulversne, lave tricks i parken eller bestige høje bjerge langt fra pisterne.

Gode eller dårlige erfaringer med det produkt? dennisSkriv din kommentar eller kontakt os pr. e-mail! Måske kan vi hjælpe dig.

Dennis har erfaring som ski- og board-underviser (Landes Ski- and Snowboard). De seneste par år har han det meste af tiden være ude og finde det bedste pulversne i alperne, Skandinavien, Nord-og Sydamerika.

For nogle år siden kom Thijs i kontakt med en gruppe hollandske freeskiers via skizone.nl, som var starten på hans passion for (free)skiing. Et par år senere tilbragte han to sæsoner som skibums i Haute-Nendaz (Verbier). Han brugte dagene på at bestige de største bjerge og lede efter det bedste pulversne langt fra pisterne. Thijs har været test-skiløber for magasinet White freeski og sommer og efterår arbejder han med sine freestyle-evner hos Freestyle Holland.


Du kan læse nyheder, om de nyeste produkter og mere om Snowcountry på Snowcountry facebook.

Kundeservice
Vores kunder siger
Modtag de bedste tilbud først
betalingsmetoder
forsendelsesmetoder
Sociale medier