RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Oakley Mod 3 Mips

50%
Kun %1 tilbage
As low as 758,12 kr. Regular Price 1.531,18 kr.
50%
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Alsidighed på alle bjerge med designlinjer inspireret af nyligt præpareret corduroy på feriesteder. Med en letvægts in-mold-konstruktion og det modulære Brim System leverer MOD3 det højeste niveau af komfort til hele dagen.

Detaljer

  • Justerbar ventilation: sikrer, at varm luft hurtigt kan slippe ud gennem toppen af hjelmen. Hvis omstændighederne ændrer sig, kan du lukke ventilationsåbningen og holde hovedet tørt og varmt.
  • MIPS-integration: MIPS, et patenteret hjernebeskyttelsessystem, er integreret i hjelmen og består af et lavfriktionslag, der begrænser hjernens rotationsbevægelse.
  • BOA 270-låsesystem: Et design, der kan tilpasses fuldt ud, sikrer en præcis pasform.
  • Fidlock-spænde: Takket være den sømløse magnetiske funktion kan du forbinde din hjelm med handsker.
  • Aftagelig foring/ørebeskyttelse: for nem rengøring, kan vaskes i vaskemaskinen, kan justeres til forskellige vejrforhold og sikrer, at du kan bære skibriller under hjelmen.
  • Modulært kant-system: Takket være to udskiftelige kanter passer hjelm og skibriller problemfrit sammen, uanset størrelsen og formen på dine foretrukne skibriller.
  • Ventilationskant/briller: sikrer, at den varme luft kan strømme frit fra brillerne gennem ventilationen i kanten, så brillerne ikke så let dugger til.

Oakley hjelm størrelsesskema
Størrelse CM tommer
S 51-55 20.08-21.65"
M 55-59 21.65-23.23"
L 59-63 23.23-24.80"

Sådan måler du din størrelse:
For at finde den rigtige størrelse skal du vikle et målebånd rundt om hovedet, lige over ørerne (se figuren). Prøv at holde det vandret forfra og bagfra. Når du har taget dine mål, kan du bruge skemaet ovenfor som en guide.