"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Oakley Flight Deck M Seasonal

-30%
Lagerstatus: På lager
Kun %1 tilbage
As low as 917,86 kr. Regular Price 1.310,84 kr.
-30%
Inkl. moms.
Specifikationer
Størrelse Large
Linse form Spherical

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Oakley Flight Deck er inspireret af jagerpiloternes hjelmvisirer og maksimerer dit synsfelt, så du ikke går glip af et eneste muligt mål. Perifert og nedadrettet syn er vidt åbent for at få øje på udfordringer og farer, og Ridgelocks udskiftelige linsesystem gør det muligt for dig at tilpasse dig til alt, hvad himlen byder på. Det randløse design har en bred hjelmkompatibilitet plus komforten af minimeret rammemasse. Diskrete rammeudsparinger ved tindingerne giver kompatibilitet med de fleste receptpligtige briller. Med ren stil og et synsfelt, der er uden sidestykke, er dette et es blandt sneglasbriller.

Detaljer

 • Komfort hele dagen - Oakley-brillerne er udviklet med 3D CAD/CAM-teknik for at sikre anatomisk pasform. De giver en kontinuerlig forsegling, der lukker elementer ude og transporterer fugt væk fra ansigtet.
 • Rimless Lens - Design optimeret til uovertruffen perifert udsyn i alle retninger.
 • Hjelmkompatibilitet - Oakley-sneebriller er designet til at fungere i harmoni med en lang række hjelmtyper med udadrettede monteringer, der fordeler trykket jævnt over brillechassiset, og silikoneperleindvendige stropper, der sidder sikkert på plads. 360˚ rammeudluftning sikrer optimal luftstrøm, når den bæres med en hjelm.
 • HDO® - HDO® (High Definition Optics) giver dig maksimal klarhed og slagfasthed med stort set forvrængningsfrit udsyn i alle vinkler og 100 % UV-filtrering.
 • Anti Fog - F3™ anti-tågebelægning på den indre linse. Linse/rammeunderstøttelse for uhindret luftstrøm og let vejrtrækning.
 • Plutonite® Lens Material - Stødsikker, blokerer 100 % af UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys. Kun Plutonite® kan leve op til Oakleys præstationsstandarder.
 • Revolutionerende Prizm™-linse [udvalgte farver] - Oakleys nye Prizm™-linse-teknologi er udviklet med militæret og skydeformål for øje og blokerer strategiske bølgelængder langs farvespektret for at maksimere kontrasten mellem farverne.
 • Silikone-understøttet rem - Skridsikker rem holder dine briller på plads, selv på glatte hjelmoverflader.
 • Triple Layer Polar Fleece Foam - Fugttransporterende triple-layer polar fleece skum sikrer komfort hele dagen.
 • Brillekompatibel - Diskrete indsnit langs tindingerne passer til de fleste receptpligtige briller uden at gå på kompromis med pasformen.
 • Periferisk opmærksomhed - Den brede ramme giver et uovertruffent udsyn til omgivelserne.
 • Medium - Lille pasform

VLT (Visible Light Transmission) er en måling, der angiver den procentdel af lyset, der kommer gennem linsen og når dine øjne. En helt klar linse til mørke forhold har typisk omkring 60-80 % VLT, og en meget mørk farvet linse med spejl til solrige forhold kan have ned til 25 % VLT. De fleste allroundlinser vil ligge mellem 25 og 60 %. I vores sortiment finder du alternativer til alle slags forhold.


1) Prizm Black Iridium - VLT 5,5 %
Prizm-linse til blåvejrsdage. Den sorte linse har ingen farveforvrængning, mens iridiumbelægningen reducerer blænding. Prizm-linse giver en hidtil uset kontrol af lysgennemgang, hvilket resulterer i farver, der er præcist afstemt til at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.


2) Prizm Dark Grey - VLT 12%
Ideel til solrige dage med blå himmel eller med nogle små skyer. Ingen iridiumbelægning giver mulighed for maksimal lysovergang. Prizm linser giver en hidtil uset kontrol af lystransmissionen, hvilket resulterer i farver, der er præcist afstemt til at maksimere kontrast og forbedre synligheden.


3) Prizm Jade Iridium - VLT 13%
PRIZM-linse til alle formål til variable lysforhold. Prizm-linser giver en hidtil uset kontrol af lystransmissionen, hvilket resulterer i farver, der er præcist afstemt til at maksimere kontrast og forbedre synligheden.


4) Prizm Sapphire Iridium - VLT 13%
PRIZM-linser til alle formål til variable lysforhold. Prizm-linser giver en hidtil uset kontrol af lysgennemstrømningen, hvilket resulterer i farver, der er præcist afstemt til at maksimere kontrasten og forbedre synligheden.


5) Prizm Torch Iridium - VLT 17%
Prizm-linser til alle formål til variable lysforhold. Prizm-linser giver en hidtil uset kontrol af lysgennemgang, hvilket resulterer i farver, der er præcist afstemt til at maksimere kontrast og forbedre synligheden.