Indlæser...

NOW Vetta

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Flex Medium
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding System Straps

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Til ryttere, der hellere vil være i luften end på sneen. Now Pilot er Now's freestyle-flagskib. Den er fokuseret på freestyle, men kan sagtens bruges som en all-mountainbinding til hverdag. Den perfekte løsning for ryttere, der ønsker at tilføje lidt alsidighed og legesyge til deres board.

Detaljer

PERFORMANCE

Bindingen findes ud fra en Hangar 1.0 Baseplate, som er bygget af 15% glasfiber. Denne høje procentdel af glasfiber giver bindingen dens stivhed og følelse. Flex Hinge highback er kantet 5 grader for mere kontrol. Highback er bredere og understøtter bredere og lavere kvinders kalve. Dette giver bindingen en meget løs og behagelig fornemmelse, der indbyder til legende og kreativ kørsel.

  • Flex Hinge highback med kontur

  • Stolpe er 50% GF Nylon

  • Hanger 1.0 er nylon forstærket med 15% glasfiber

  • Spænder 2.0

COMFORT

SIEVA-remmen er en forkortelse for Single-Injected EVA, hvilket betyder, at hele remmen er lavet af ét solidt stykke sprøjtestøbt EVA. Det eliminerer synes og lim og gør remmen lettere, mere holdbar og komfortabel. 3D EVA-tåremmene giver garanteret en god pasform omkring snuden på enhver støvle. 3D-formen forhindrer tåremmen i at glide af.

  • SIEVA-stropper

  • 3D-minimale tåremme

  • NOW værktøjsløse justeringsremme

  • EVA-polstring

BRUG

Alle Now-bindinger leveres som standard med et sæt 4x4 skiver. Denne skive kan monteres på alle snowboards bortset fra Burton boards. For at kunne montere bindingen på Burton-kanalen kræves en Now Channel-skive. Du kan bestille denne skive separat hos Snowcountry.

  • 4X4 skive er 50% GF Nylon

  • Skate-Tech

Inspireret af, hvor let og effektivt et skateboard drejer; vigtige komponenter i vores system efterligner både funktionen og beskrivelsen af skateboard trucks. 'Hanger' overfører energitilskuddet kraftfuldt fra stropperne til bøsningerne og videre til kanterne på dit bræt. Kingpin'en fungerer som et omdrejningspunkt, der forstørrer denne energi gennem løftestangseffekt. Traditionelle bindinger mindsker energioverførslen ved at bøje og bøje deres bundplade, hvilket tvinger dig til at skrue dine stropper hårdere ned, køre med mere fremadrettet hældning eller køre højere og stivere highbacks. Alt dette fører til mere fodtræthed og smerte. NOW-bindinger går uden om midten af snowboardet og leder din energi direkte ud på boardets kanter. De overfører simpelthen mere kraft til boardet med mindre arbejde, hvilket betyder, at dine fødder forbliver mere afslappede og komfortable i længere tid.

 NOW binding Women's Sizechart
SizeUS EUR Mondo 
S 5.5 - 8.5 36 - 40 22.5 - 25.5
M 8.5 - 10.5 40 - 42.5 25.5 - 27.5