Indlæser...

NOW Brigada 22/23

45%
Kun %1 tilbage
As low as 1.221,80 kr. Regular Price 2.228,06 kr.
45%
Inkl. moms.
Specifikationer
Flex Medium
Stil Park, All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding System Straps

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

NOW Brigada er den perfekte freestylebinding til begyndere og øvede parkryttere. Ikke for stiv til komfortabel parkridning og ikke for blød til seriøs gas på pisterne. Denne binding er komfortabel, overkommelig og NOW Skatetech giver den den lille smule ekstra for ekstra frihed under carving.

Detaljer

PERFORMANCE

Bindingen er udstyret med en holdbar og let Hanger 2.0-bundplade. Denne bundplade består af hele 15% glasfiber. Jo højere procentdel glasfiber, jo højere stivhed har bindingen
FM highback er et minimalistisk design, som giver mulighed for maksimal rotation og frihed. Den er let og præ-roteret 10 grader. Det giver bindingen en meget løs og behagelig fornemmelse, der indbyder til legende og kreativ kørsel.

  • Baseplate: Hanger 2.0 er Nylon med 15% glasfiber
  • Heelcup: Glasfiber
  • Highback: Kvinders FM Highback

COMFORT

Asym SIEVA-remmen er en forkortelse for Single-Injected EVA, hvilket betyder, at hele remmen er lavet af ét solidt stykke sprøjtestøbt EVA. Det eliminerer synes og lim og gør remmen lettere, mere holdbar og komfortabel.
3D Contour-tåremmene giver garanteret en god pasform omkring snuden på enhver støvle, og 3D-formen forhindrer tåremmen i at glide af.

  • Ankelrem: ASYM SIEVA remme
  • Tårem: 3D Contour tåremme
  • Fodseng: Fodseng: Søjle er nylon med 50% glasfiber
  • Bøsninger: Bløde bøsninger

ANVENDELSE

Inspireret af hvor let og effektivt et skateboard drejer; hovedkomponenterne i NOW's system efterligner både funktionen og beskrivelsen af skateboard trucks. "Hanger" overfører energien fra stropperne til bøsningerne og videre til kanterne på dit board. Kingpin'en fungerer som et omdrejningspunkt, der forstørrer denne energi gennem løftestangseffekt. Traditionelle bindinger mindsker energioverførslen ved at bøje og bøje deres bundplade, hvilket tvinger dig til at skrue dine stropper hårdere ned, køre med mere fremadrettet hældning eller køre højere og stivere highbacks. Alt dette fører til mere fodtræthed og smerte. NOW-bindinger går uden om midten af snowboardet og leder din energi direkte ud på boardets kanter. De overfører simpelthen mere kraft til boardet med mindre arbejde, hvilket betyder, at dine fødder forbliver mere afslappede og komfortable i længere tid
NOW Combo Disc sikrer, at du kan montere din NOW-binding på alle typer boards. Channel og 4x4 kompatibel.
Hinge Connector gør det muligt for remmen at flytte sig ud af vejen, når du træder i din NOW-binding.
NOW deres PA66-GF spænder er lavet med den samme højkvalitets Nylon og glasfiberblanding som findes i deres stolpe og skive. Dette materiale er let og stærkt.

  • NOW Skate-Tech, Flushcup-teknologi, Highcup-kompatibilitet, hængselsforbindelse
  • Disc: 4x4 skive er Nylon med 50% glasfiber
  • Spænder: PA66-GF Spænder
  • Justering: Værktøjsløse justeringsremme

NOW 22/23 Women's Binding Sizechart
SizeUSEURMondo
S 5 - 8.5 36.5 - 40 23.5 - 25.5
M 8 - 11.5 39 - 43.5 25 - 28.5