Indlæser...

Nordica Enforcer Free 115 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Skimål 143-115-132
Drejningsradius 22m @ 191cm

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Nordica Enforcer 115 er bygget til krævende skiløbere. Som den bredeste og stiveste ski i Enforcer-kollektionen er den vild med dybe pudderdage og fejende sving. For at opnå enestående stabilitet og respons parrer den en ny balsatræskerne med carbon og to metalplader, som dæmper vibrationer, mens skien er let og nem at manøvrere. Dens længere radius sikrer, at skien er hjemme til at lave kraftfulde og præcise sving. Og for at opnå enestående flydeevne og for at sprænge gennem grus og variable forhold har den en høj stigning i spidsen og en rocker i halen. Enforcer Pro er kraftfuld og legesyg og er perfekt til dem, der skubber grænserne.

Detaljer

Rocker Camber Rocker Rocker
Skien er let at dreje takket være en stigning i både spids og hale. På grund af camberen under foden giver skiens talje greb på hårdere sne. Ski med denne type profil kan lide at blive kørt fra en mere centreret stilling...

Woodcore
Kernen består af specifikt udvalgte træsorter, der er lamineret i forskellige sammensætninger til en massiv kerne. Dette giver designerne kontrol over alle skiens egenskaber.

Carbon
Carbon er tilføjet som en forstærkning til kernen. Carbon er let, stærkt og holdbart.

Sidewall-konstruktion
Et PU-lag, der forsegler den lagdelte skikonstruktion på siden og tilfører styrke. Ski med en sidewall-konstruktion er generelt mere stabile ved hastighed, mere livlige og holdbare.

True Tip Technology Ved at forlænge trækernen så langt som muligt til spidsen af skien bliver skien lettere uden at gå på kompromis med trækernens kraftfulde og legende egenskaber
ModelNordica Enforcer Pro
Size191
Tip width (mm) 143
Waist width (mm) 115
Tail width (mm) 132
Radius - Sidecut (m) 21.5
Weight per ski (g) x