Indlæser...

Nidecker Tracer Goofy 18/19

Lagerstatus: Udsolgt
Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Profil Twin Rocker-Camber-Rocker
Stil Carve
Form Directional
Flex Medium/Stiv

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Tracer er vores nyeste legetøj til den snedker, der har alt. Dens asymmetriske form gør den til den mest præcise carvingmaskine på markedet, perfekt til at sætte dit board på skinner gennem Mach 10 sving på pisterne og i backcountry. Hvis funktioner: vores næste niveau,

Premium Sandwich-konstruktion, der øger kraften og reaktiviteten ved at bruge avancerede materialer som Kevlar for ekstra stødabsorbering og en speciel carbon stringer for at give brættet ekstra pop; vores positive camber mellem bindingerne, hvor rocker er jævnt fordelt i nose og tail; vores superstærke, responsive og lette Master Core, der er bygget med den perfekte harmoni af forskellige træsorter og densiteter for et overlegen vægtttoperformance-til-kraft-forhold; og vores ekstremt hårdføre, sintrede N-7000-base, der er fremstillet med carbon nanopartikler for at give exceptionelt glid.

Detaljer

PROFIL

  • Positiv camber

Positive camber er grundstenen for performance-snowboards, dens ekstra greb og kraftfulde respons har gjort den til standardvalget for ryttere, der søger optimal carving-ydelse. Hemmeligheden bag vores avancerede camber er tilføjelsen af 8 til 10 cm flade overgange ved kontaktpunkterne, hvilket giver den ultimative præcision, kanthold og stabilitet.

  • Asym rund firkantet næse

Denne nye generation af næseform kombinerer en bredere profil med en glattere overgang for at finjustere float til en kortere, mere kompakt form.

  • Asym omvendt rund hale

Denne innovative form skaber et ekstra responsivt board og giver os mulighed for at reducere den samlede længde. Perfekt til ryttere, der ønsker den ultimative carving-ydelse.

CORE

  • Master core

Master core-konstruktionen er et produkt af vores lange historie af eksperimenter med materialer og træhåndværk. Det er den perfekte harmoni mellem forskellige trædensiteter og sorter (poppel, bøg, gran og paulownia), hvilket resulterer i et overlegen vægt/ydelse/kraft-forhold og en ultrastærk, ekstra responsiv og let kerne.

  • Premium sandwich

Denne konstruktion på næste niveau øger kraften og responsen i vores standard sandwichfremstilling. Tilføjelse af avancerede materialer som carbon og kevlar® giver brættet mere pop og forbedret stødabsorbering.

BASE

  • N-7000 base

N-7000 er udviklet eksklusivt til nidecker og er en ekstremt hård, sintret base med tilsatte carbon nanopartikler, der giver et ekstraordinært glid.

TOPSHEET

  • Absorbnid

Absorbnid er et innovativt toplag, der er designet til at absorbere uønskede vibrationer. Det giver os mulighed for at udvikle responsive, dynamiske boards, der stadig giver dig en jævn og træthedsfri tur.

  • Triax plus

Resultatet af omfattende test med vores ryttere og ingeniører er vores triax-laminat, der er orienteret på brættet og indeholder forskellige glasdensiteter. Det giver et ensartet torsionsflek, bedre pop og mere reaktivitet i hvert sving.

SIDEWALL

  • R7-serien

Denne korte 7+ meter radius, blandet med et stivere flex, er perfekt til at snitte skarpe buede sving.

Nidecker Tracer Goofy 18/19 Sizechart
Size 153 157 161
Effective Edge (mm) 1110 1150 1190
Waist Width (mm) 252 256 260
Tip Width (mm) 297 300 304
Sidecut Radius Toes (m) 7.2 7.4 7.6
Sidecut Radius Heels (m) 6.9 7.1 7.3
Tail Width (mm) 293 296 300
Stance Setback (mm) 50 50 50
Rider Weight (kg) 60 - 75 70 - 85 80+