RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Marker F12 Tour EPF 21/22

28%
Kun %1 tilbage
As low as 1.983,38 kr. Regular Price 2.756,43 kr.
28%
Inkl. moms.
Specifikationer
Skibinding din-værdi 4-12
Ski binding type freeride/touring
Kompatibilitet skistøvelsål Alpine, Grip Walk, Touring, WTR
Anvendelse Freetouring, Touring

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Marker F12 Tour EPF Black / Anthracite er en letvægts Freeride Touring skibinding. Det er en ideel binding til skiløbere, der kører både på og uden for pisten og også tager på tur. EPF (Extended Power Frame) giver en bred og solid kraftoverførsel til skien. F12 har et DIN/ISO-område på 4 - 12 og er lettere end sine større brødre Marker Baron og Marker Duke. F12 er til skiløbere, der vil tage længere ture eller vejer under 80 kg. Såljusteringen sikrer, at F12 passer til to støvlestørrelser: ISO 5355 (alpine støvler) og ISO 9523 (touringstøvler).

Detaljer

  • Vægt: 2204 g (S) / 2234 g (L)
  • Størrelser / støvlesålen spænder: S = 265 - 325mm / L 305 - 365mm
  • Din/ISO-område: 4.0 - 12.0
  • Recom. Skiløberens vægt: < 120 kg
  • Standhøjde uden ski: 36 mm
  • Toe System: Triple Pivot Light
  • AFD Gliding Plate: Rustfrit stål, højdejusterbar
  • Step-in Heel: Hollow Linkage

Sole.ID
Én binding, to støvlenormer
Uanset hvilken støvle du bruger, er alle Marker SOLE.ID-bindinger kompatible med alle slags skistøvler! Uanset om du foretrækker alpine støvler eller støvler med touring-sål, kan bindingerne med SOLE.ID justeres på få sekunder. Hemmeligheden er den højdejusterbare glideplade; den er nem at håndtere og giver naturligvis kompromisløs ydeevne. SOLE.ID overholder ISO 5355 (alpine støvler) og ISO 9523 (støvler med touring-såler).

EPF - EXTENDED POWER FRAME
Kraftforstærkeren. Powerrammen giver en betagende ydeevne og en fantastisk kraftoverførsel under alle forhold. Anbefales til ski over 88 mm.

HOLLOW TECH
Vores fiberforstærkede ramme-bundplade giver en imponerende kørestabilitet og er alligevel meget let på grund af den gasindsprøjtede hule konstruktion.

BACKCOUNTRY COMFORT
Det patenterede, ergonomisk formede håndtag under støvlen giver mulighed for komfortabel åbning og lukning. Positionen forhindrer bindingen i at slippe uønsket og giver en uovertruffen sikkerhed mod en uønsket "telemark"-situation.

AFD STAINLESS STEEL
Alle MARKER bindinger er udstyret med en bevægelig AFD (anti friction device), der fører til en meget præcis udløsning næsten helt uhindret af snavs, sne og is! Individuel tilpasning af AFD'en til anvendelsesområdet sikrer perfekt funktionalitet - fra racing, til børnebindinger eller på skiture.

KLASSEHJÆLP
Klatrehjælpen i titanium tilbyder to positioner med 7° og 13°, som nemt kan nås med skistaven, selv i en ustabil stående position. Integrerede elastomerpolstringer dæmper stødet og reducerer det irriterende traditionelle "clack" og giver mulighed for en mere behagelig vandring.

HOLLOW LINKAGE HEEL
Hælen blev også redesignet fra bunden for at optimere fastholdelsen til alle typer alpine og turistsåler. Den hule aksel i aluminium sparer på vægten og maksimerer torsionsstivheden. Denne meget robuste hælkonstruktion er bedst egnet til de mest anstrengende krav.

TRIPLE PIVOT LIGHT TOE
Den kompakte tå er udstyret med en horisontalt indsat fjeder. Sammen med glidepladen sikrer de glideelementer, der er integreret i sålholderne, en meget præcis udløsningsadfærd, der kan sammenlignes med alle andre MARKER-bindinger. Hvorfor skulle turskiløbere og freestylere acceptere nogen kompromiser? En aluminiumsbro på toppen giver ekstra støtte uden at tilføje ekstra vægt.

TOURING BALANCE
Når du skifter håndtaget til touring mode, flyttes hele bindingen 40 mm bagud, hvilket giver en mere behagelig gangposition og holder skien optimalt afbalanceret ved kick sving og stejlt terræn.