Indlæser...

Kundeservice

< Kundeservice

Fragt og Levering

 • Leveringstid

  We currently can't give a delivery time guarantee for Express shipments.

  Normale Leveringstider

  Danmark = 2 hverdage

  Andre lande:
  Se UPS kort herunder eller brug UPS Calculator (brug adressen: Stoutenburg - 3836 - Netherlands)

  Når du bestiller din ordre på arbejdsdage før kl 16:00 (CE(S)T), sendes den samme dag, og den leveres inden for 2 hverdage*. Hvis du bestiller ski med bindinger som skal monteres, kan leveringen tage 1-2 hverdage længere, afhængigt af hvor travlt vi har. Har du travlt? Da kontakt os!

  Det afhænger også af leveringslandet. Nogle afsides områder kan kræve ekstra leveringstid. Vores erfaring er, at pakken i 95% af sagerne leveres inden for den angivne tid. Ordrer placeret lørdag og søndag sendes på mandag.

  Herunder kan du se et overblik over leveringstiderne i resten af Europa. I sager som inkluderer afsides områder, såsom afsides skilandsbyer, kan det tage en ekstra dag. For præcis leveringstid kan du bruge UPS Calculator på UPS’ hjemmeside. (Brug adressen: Stoutenburg - 3836 – Netherlands)

  UPS EU levertijden

   

 • Fragtomkostninger

  Danmark
  Ski og snowboards: € 14,95
  Andre produkter: € 9,95

  Du kan altid se fragtomkostninger ved checkout før du færdiggør ordren.

  For at få en oversigt over fragtomkostninger til andre lande, venligst tjek vores side ’Fragtomkostninger’. Du kan se fragtomkostninger for det valgte land før du færdiggør ordren https://www.snowcountry.nl/verzendkosten

 • Fragtmetode

  I det fleste sager sender vi med UPS verden over. En underskrift skal gives ved modtagelse af hver leverance. Vi kan ikke sende til postkasser og Army Post Office (APO) og Fleet Post Office (FPO) adresser.

  Fragtmetode Levering
  UPS Standard Standard Leverance med UPS. Levering inden for fem hverdage i hele Europa, afhængig af destination
  UPS Express Saver Levering næste hverdag i løbet af dagen til næsten alle europæiske firmaadresser.
  UPS Express Levering den næste hverdag før kl 10:30 eller 12:00 til de fleste firmaadresser i Europa.
  PostNL Standard Levering med PostNL. Levering den næste hverdag og lørdag. Kun tilgængelig i Holland og Belgien.
  Levering til et afhentningssted Levering til et PostNL eller UPS afhentningssted den næste hverdag. Du kan selv vælge afhentningsstedet.
 • Afhentning

  Du kan også afhente din ordre ved vores varehus. Du kan oplyse dette, når du bestiller din ordre (i kommentarboksen), eller du kan kontakte vores kundeservice afdeling. Husk også at nævne, hvilken dag du ønsker at hente pakken. Som leveringsmetode kan du vælge Gratis Hjemmelevering. Ved afhentning er der ikke nogen mulighed for at prøve produkterne på eller modtage råd og vejledning.

  Afhentning er kun muligt i løbet af åbningstiderne hos vores kundeservice afdeling og/eller showroom.

 • Spor din forsendelse

  Når vi har afsendt din ordre, modtager du en track & trace e-mail. I denne e-mail modtager du en sporingskode, og et link til fragtfirmaet, hvor du kan følge pakken.

 • Ændre din levering

  Vi ændrer måske din leveringstid, så længe du ikke har modtaget nogen forsendelsesbekræftelse. Hvis din ordre allerede er påvej, kan vi ikke længere ændre leveringsmetoden eller adressen. I mange tilfælde kan du oprette en konto hos leveringsfirmaet, og anvise at du ønsker at ændre leveringsadressen eller leveringstidspunktet. Hvis dette ikke virker, kontakt da leveringsfirmaet for at informere dem om ændringerne:

  UPS Kundeservice
  https://www.ups.com/dk/da/Home.page

  PostNL Kundeservice
  https://www.postnl.nl/en/customer-service/

 • Instrukser for fragtmanden

  Vi har desværre ikke mulighed for at videregive specielle instrukser til fragtmanden. Der er derfor ingen grund til at nævne dette i kommentarfeltet. Hvis leveringen er igennem UPS, har du mulighed for at oprette en UPS My Choice konto. Så snart pakken behandles hos UPS, kan du selv angive specielle instrukser via din UPS konto. Vi kan ikke garantere at disse instrukser følges.

  I tilfældet af specielle instrukser, kan ansvaret for leveringen i nogen tilfælde ændres fra vores til din. For eksempel, hvis du beder fragtmanden om at placere pakken ved hoveddøren. Chaufføren placerer pakken ved fordøren, men pakken bliver efterfølgende stjålet. I dette tilfælde kan vi ikke holdes til ansvar for skaden.

 • Ikke hjemme?
  Hvis du ikke er hjemme under leveringen, efterlade chaufføren en besked. Følg instrukserne i beskeden for at planlægge et 2. Leveringsforsøg, eller hent pakken ved et afhentningssted.
 • Pakke ikke leveret

  Hvis du ikke har modtaget din pakke, tjek venligst følgende.

  Tjek track & trace koden
  I vores forsendelsesbekræftelse har du modtaget et link til track & trace informationen for din pakke. Se din ordres status her. Måske er fragtmanden forsinket, eller måske venter pakken på dig ved et afhentningssted.

  Tjek leveringsadressen
  Har du opgivet den korrekte leveringsadresse?

  Tjek din post
  Tjek for at se, om du har modtaget en besked i din postkasse fra fragtmanden. Måske var du ikke hjemme ved første leveringsforsøg.

  Hvis pakken ikke er ankommet endnu, kontakt venligst vores kundeservice afdeling.

 • Ødelagt pakke

  Vi anbefaler altid at tjekke pakken før du underskriver. I tilfælde af en ødelagt pakke (pap eller tape) anbefaler vi, at afvise pakken og kontakte vores kundeservice.

  Har du allerede underskrevet? Intet problem, tag et par billeder af kassen før du tjekker produktet for skade. I tilfældet af et tilskadekommet produkt, anbefaler vi at kontakte vores kundeservice med det samme. Behold den ødelagte kasse, da den kan være nødvendig som bevis senere.

 • Specielle produkter

  Airbag cylindere: vi har ikke mulighed for at sende airbag cylindere med UPS. Produktet kan ikke sendes grundet forhøjet risiko. Hvis din ordre indeholder en airbag cylinder, sender vi din ordre via et andet fragtfirma. Leveringstiden kan i nogen tilfælde være lidt længere. Du modtager selvfølgelig stadigvæk en forsendelsesbekræftelse med en sporingskode.

 • Indpakning

  Det er meget vigtigt for os, at produkterne ankommer nye og intakt. Vi bruger kun den bedste indpakning til forsendelse af din ordre.

  Ski og snowboards:
  7 mm dobbelt bølgepap

  Andre produkter:
  4 mm dobbelt bølgepap

  Alle produkter vælges og pakkes manuelt i vores varehus. Ski pakkes i cellofan for at forhindre ødelæggelse grundet friktion eller fugt.

 • International forsendelse

  Vi sender verden over. Ved checkout kan du vælge dit land og se forsendelsesomkostningerne. Hvis dit land ikke er på listen, venligst kontakt vores kundeservice afdeling.

  Hvis du ønsker at sende til afsides områder såsom Nordgrønland eller Spitsbergen, venligst kontakt vores kundeservice afdeling før bestilling.

 • Levering til ikke-EU lande og moms

  For kunder fra ikke-EU lande (f.eks. Schweiz, Norge, Canada, USA og Japan), er moms automatisk fratrukket den totale pris. Når du færdiggør din ordre kan du igen se: € 0 moms vist sammen med dit totale ordrebeløb.

  Venligst vær opmærksom på, at momsen i leveringslandet + importafgifter opkræves ved levering.

  Schweiz (fra januar 2018): 7,7% moms + CHF 21 afgift
  Norge (fra oktober 2012): 25% moms + NOK 165,00 afgift

  VIGTIGT

  1.) For at kunne vise de korrekte leveringsomkostninger, skal leveringsadressen og landet være udfyldt korrekt
  2.) Det er ikke muligt for os at holde styr på toldreglerne over hele verden. Sørg altid selv for at være informeret for at undgå uforudsete importafgifter. Vi er ikke ansvarlige for yderligere import og toldafgifter.

  Rusland
  For levering til Rusland, skal vi bruge følgende information:

  1. Fulde navn (fornavn, efternavn på køberen)
  2. Telefonnummer
  3. Pasnummer
  4. Et kopi af passet


  Vi sender ikke til hjemmeadresser i Rusland, så vi skal altid bruge en firmaadresse.