Indlæser...

Klean Kanteen Wide Single Wall 800ml / 27oz

Lagerstatus: På lager
175,64 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Travle dage, hvor du er på farten, kræver en flaske, der kan klare alle udfordringerne. Den ekstra brede åbning er mere end 2 tommer i diameter og gør det nemt at fylde, hælde og rengøre flasken, og det slanke design passer ind i de fleste kopholdere.

Detaljer

Funktioner:

  • Lavet af 90% genanvendt rustfrit stål
  • Stor åbning til nem påfyldning og hældning: 2.125", 54mm
  • Den elektropolerede indvendig beholder eller giver ikke smagsstoffer og gør flasken nem at rengøre
  • Kompatibel med de fleste backcountry vandfiltre
  • Materialer af høj kvalitet
  • Bærbar, genanvendelig og genanvendelig
  • Kapacitet: 27OZ / 800ml
  • Vægt: 230g

BPA-fri

Alle Klean Kanteens produkter er BPA-fri. BPA er en forkortelse for Bisphenol A. Dette bruges i en lang række plastikflasker og anden emballage. Nogle undersøgelser har vist, at BPA kan trænge ind i drikkevarer og væsker, når disse er pakket i sådanne emballager, og at det har en negativ indvirkning på folks sundhed.

100% 18/8 rustfrit stål

18/8 betyder 18% krom og 8% nikkel. Rustfrit stål er sikkert, holdbart og reagerer ikke med andre kemikalier. På den måde absorberer det ikke smagsstoffer, er helt fri for BPA og meget let at rengøre.

Livstidsgaranti

Formålet med Klean Kanteen er at reducere engangsbrug. Det opnår de ved at lave produkter, der holder hele livet. Derudover sikrer de dig en livstidsgaranti. \

Let at rengøre

I overensstemmelse med deres navn laver Klean Kanteen produkter, som er nemme at rengøre og holde rene. Produkterne har afrundede hjørner og brede åbninger. De fleste af deres produkter tåler opvaskemaskine.

1 % for planeten

Gennem 1% For the Planet har Klean Kanteen bidraget med mere end 1,5$ til miljøorganisationer. Dette bidrag fortsætter med de nye produkter fra Klean Kanteen.