Indlæser...

Klean Kanteen Wide Single Wall 1900ml / 64oz

11%
Special Price 312,34 kr. Regular Price 351,76 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

64 oz Kanteen Wide blev skabt af en enkel grund: Klean Kanteen ville have en stor flaske på en halv liter til transport og opbevaring af vand (og andre drikkevarer). Tænk på den som en tankstation, der er nem at håndtere og hælde fra. På flodture, på heldagspicnics eller endda på camping i bilen kan du bruge din 64 oz Wide i stedet for at håndtere store, uhåndterlige plastikkander.

Detaljer

Funktioner:

  • Stor åbning til nem påfyldning og hældning: 2,125", 54 mm
  • Det elektropolerede indre holder ikke på eller giver smag og gør flasken nem at rengøre
  • Kompatibel med de fleste vandfiltre til backcountry
  • Materialer af høj kvalitet
  • Bærbar, genanvendelig og kan genbruges
  • Kapacitet: 64OZ / 1900ml
  • Vægt: 292,6 g
  • Størrelse: 248,9 mm x 110,2 mm

Fri for BPA

Alle Klean Kanteens produkter er BPA-fri. BPA er en forkortelse for Bisphenol A. Det bruges i en lang række plastflasker og anden emballage. Nogle undersøgelser har vist, at BPA kan sive ind i drikkevarer og væsker, når disse er pakket i sådan emballage, og har en negativ effekt på folks sundhed.

100% 18/8 rustfrit stål

18/8 betyder 18 % krom og 8 % nikkel. Rustfrit stål er sikkert, holdbart og reagerer ikke med andre kemikalier. På den måde absorberer det ikke smagsstoffer, er helt fri for BPA og meget let at rengøre.

Livstidsgaranti

Formålet med Klean Kanteen er at reducere engangsbrug. Det opnår de ved at lave produkter, der holder hele livet. Derudover sikrer de dig en livstidsgaranti

Nem rengøring

I tråd med deres navn laver Klean Kanteen produkter, som er nemme at rengøre og holde rene. Produkterne har afrundede hjørner og brede åbninger. De fleste af deres produkter tåler opvaskemaskine.

1% for planeten

Gennem 1% For the Planet har Klean Kanteen bidraget med mere end 1,5$ til miljøorganisationer. Dette bidrag fortsætter med de nye produkter fra Klean Kanteen.