Indlæser...

Klean Kanteen Wide Single Wall 1182ml / 40oz

Lagerstatus: På lager
30,95 €
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Med 1,2 liter er det en perfekt flaske til lange dagsture eller camping. Med den brede åbning er det nemt at fylde, hælde og rengøre. Designet i rustfrit stål fungerer sammen med de fleste standard vandfiltre til vand i naturen.

Detaljer

Funktioner:

  • Stor åbning til nem påfyldning og hældning: 2,125", 54 mm
  • Det elektropolerede indre bevarer eller afgiver ikke smagsstoffer og gør flasken nem at rengøre
  • Kompatibel med de fleste vandfiltre til brug i naturen
  • Materialer af høj kvalitet
  • Bærbar, genanvendelig og genanvendelig
  • Kapacitet: 40OZ / 1182ml
  • Vægt: 9,7 ounces / 275g
  • Størrelse: 252 x 93 mm

BPA-fri

Alle Klean Kanteens-produkter er BPA-fri. BPA er en forkortelse for bisfenol A. Det bruges i en lang række plastflasker og anden emballage. Nogle undersøgelser har vist, at BPA kan trænge ind i drikkevarer og væsker, når de er pakket i sådanne emballager, og at det har en negativ indvirkning på folks sundhed.

100% 18/8 rustfrit stål

18/8 betyder 18 % krom og 8 % nikkel. Rustfrit stål er sikkert, holdbart og reagerer ikke med andre kemikalier. På denne måde absorberer den ikke smagsstoffer, er helt fri for BPA og meget nem at rengøre.

Livstidsgaranti

Formålet med Klean Kanteen er at reducere brugen af engangsbeholdere. Det opnår de ved at fremstille produkter, der holder hele livet. Desuden sikrer de dig en livstidsgaranti

Let at rengøre

I overensstemmelse med deres navn laver Klean Kanteen produkter, som er nemme at rengøre og holde rene. Produkterne har afrundede hjørner og brede åbninger. De fleste af deres produkter tåler opvaskemaskine.

1% for planeten

Gennem 1% For the Planet har Klean Kanteen bidraget med mere end 1,5$ til miljøorganisationer. Dette bidrag fortsætter med de nye produkter fra Klean Kanteen.

Search engine powered by ElasticSuite