Indlæser...

Klean Kanteen Reflect 0.8L With Stainless Unibody Bamboo Cap

16%
Kun %1 tilbage
As low as 256,45 kr. Regular Price 306,21 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Reflect-flasken er smuk i sin enkelhed og bevidst i sit design, og den er fremstillet af bæredygtigt høstet bambus, silikone til fødevarer og rustfrit stål. Blot tre materialer forenes til det ultimative udtryk for Klean.

Detaljer

Hos Snowcountry kan du sammensætte din egen kombination af flaske og hætte(r). Nogle modeller leveres som standard med 1 hætte, men de fleste leveres uden hætte. Du kan tilføje 1 eller 2 kasketter efter eget valg i indstillingsskemaet!

Funktioner:

  • Stor åbning til nem påfyldning og hældning: 1,75", 44 mm
  • Konstruktion i stål, silikone og bæredygtig bambus
  • Det elektropolerede indre bevarer eller afgiver ikke smagsstoffer og gør flasken nem at rengøre
  • Materialer af høj kvalitet
  • Bærbar, genanvendelig og genanvendelig
  • Kapacitet: 27OZ / 800ml
  • Vægt: 8,6 ounces / 244g
  • Størrelse: 252 x 73 mm


BPA-fri

Alle Klean Kanteens-produkter er BPA-fri. BPA er en forkortelse for bisfenol A. Det bruges i en lang række plastflasker og anden emballage. Nogle undersøgelser har vist, at BPA kan trænge ind i drikkevarer og væsker, når disse er pakket i sådanne emballager, og at det har en negativ indvirkning på folks sundhed.

100% 18/8 rustfrit stål

18/8 betyder 18 % krom og 8 % nikkel. Rustfrit stål er sikkert, holdbart og reagerer ikke med andre kemikalier. På denne måde absorberer den ikke smagsstoffer, er helt fri for BPA og meget nem at rengøre.

Livstidsgaranti

Formålet med Klean Kanteen er at reducere brugen af engangsbeholdere. Det opnår de ved at fremstille produkter, der holder hele livet. Desuden sikrer de dig en livstidsgaranti

Let at rengøre

I overensstemmelse med deres navn laver Klean Kanteen produkter, som er nemme at rengøre og holde rene. Produkterne har afrundede hjørner og brede åbninger. De fleste af deres produkter tåler opvaskemaskine.

1% for planeten

Gennem 1% For the Planet har Klean Kanteen bidraget med mere end 1,5$ til miljøorganisationer. Dette bidrag fortsætter med de nye produkter fra Klean Kanteen.