Indlæser...

Karakoram Prime X-Carbon W 18/19

50%
Lagerstatus: På lager
Kun %1 tilbage
As low as 4.584,13 kr. Regular Price 9.183,17 kr.
50%
Inkl. moms.
Specifikationer
Splitboardbinding gewicht 595
Splitboardbinding gewicht (range) mindre end 600g
Ride-interface included? Ja
Geschikt voor Split Channel Nee

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Karakoram Prime Carbon X-W er den bedste splitboardbinding til kvinder på markedet. Carbon X W er en stiv og responsiv splitboardbinding, der er velegnet til den erfarne kvindelige splitboarder. Den 100% carbon highback lader dig vandre op ad enhver bakke næsten ubesværet og får dig til at køre nedad med et smil på læben. Carbon W er den samme binding som Karakoram X-Carbon (mænd), men med andre farver og mindre størrelser.

Detaljer

PERFORMANCE

Karakoram Prime X-Carbon W er udstyret med den unikke Prime X-bundplade. Normale splitboard-baseplates er normalt konstrueret af en lige sidewall, der er boltet på en baseplate. Prime X-baseplate bøjer dog rundt i kanterne ved de 4 hjørner af bindingen. Det gør denne baseplate utrolig responsiv og tilføjer maksimal kontrol. Basepladen er konstrueret af en kombination af højstyrkelegeret aluminium og rustfrit stål. Alle 18/19 Connect-bindinger er udstyret med et Open Chassis, hvorfra alt overskydende materiale er fjernet. Udover at spare en betydelig mængde vægt giver det bindingen mulighed for at flekse mere naturligt under foden. Carbon highback er håndlavet af 100% kulfiber. På grund af dette er highbacken stærkere og lettere end nogen anden splitboard highback.

 • Åben Chasis

Bevarer boardets naturlige flex

 • Konstruktionsmaterialer

Kulfiber, Titanium, højstyrkelegering af aluminium, rustfrit stål, Dupont Zytel

COMFORT

Denne binding har en Air Form ankelrem og Air Form tårem. Disse stropper er de bedste letvægts-performancestropper fra Karakoram. Remmene er lavet af et enkelt stykke plastik. De store udskæringer i remmene sparer vægt og giver en tæt og responsiv pasform omkring støvlerne.

 • Fuld EVA-fodseng med dobbelt dæmpning

 • Air-Form ankel- og tåremme

AirForm ankelremmen tilpasser sig din støvle med uafhængige kompressionspods, hvilket eliminerer trykpunkter og giver mulighed for flex uden klemmepunkter. Hold dine fødder glade og støvlerne godt fast i dine bindinger, mens du er på tur og ridning. AirForm-stropperne er fremstillet af Dupont Hytrel og sparer vægt og skåner dine fødder, når de er parret sammen.

BRUG

Karakoram-interfacet fungerer ved at løfte og sænke det ikoniske håndtag ved hælkappen. Håndtaget frigør og låser bindingen til grænsefladen. Den vanvittigt enkle justeringsanordning til fremadvendt læneform er bygget til nemt at justere til 3 forskellige grader vinkler. Det giver dig flere muligheder for at tage på tur og forbedrer din generelle turkomfort. Alle Karakoram Prime-bindinger leveres med Prime Prime Prime 2.0-interface (kun hos Snowcountry) og er helt brugerklar.

 • Power-Link

Det har aldrig været nemmere at få din binding ind og ud af ride mode end med Power Link - et ergonomisk aktiveringshåndtag, der gør det muligt at tage din binding ud eller sætte den i med én enkel og flydende bevægelse. Træk op for at låse, tryk ned for at låse op.

 • Dual Ride-Stride

At spare energi i backcountry kan være forskellen mellem at tage en ekstra omgang, tage en længere tur eller tage hjem, fordi du er udmattet. Alle Karakoram splitboardbindinger leveres som standard med Dual Ride-Stride fremadvendt læneindstilling. Med en -8° forward lean-indstilling giver Stride Mode dig mulighed for at skridte og glide længere med hvert skridt. Som noget nyt for 18/19 tilføjer vi mere funktionalitet med mindre fumlen: Dual Ride-tilstande giver dig mulighed for ubesværet at skifte mellem railing carves og surfing sving. Drive Mode består af en forudindstillet brugerjusterbar lean - 0°-22°-, og surf mode kan aktiveres uden at løsne snoren ved 11° eller 0°). Du skal blot dreje og køre. Dual Ride-Stride er den hurtigste og
letteste justering af fremadrettet hældning, der findes.

 • Dual-Speed Riser med hællås

Det er slut med at stå foran en stejl tilgang og kæmpe for at få dine klatretråde i gang med dit stanghåndtag. Med vores helt nye Dual-Speed-rydere kan du kun bruge stavkurven til hurtigt at sætte i gang eller justere i farten. Den bredere platform giver bedre kantkontrol, og den letanvendelige Lockdown-funktion er perfekt til at skøjte de lange flade sektioner.

 • Ride Mode 2.0

Når du arbejder din hale af for at klatre op ad bakken, vil du gerne vide, at din tur nedad bliver en belønning og ikke et kompromis. Du vil have dit splitboard til at køre ligesom et almindeligt snowboard.

 • Flex Lock

Flex Lock kan tilføjes til enhver Karakoram-binding og giver den ultimative side hilling-helevemekanisme. Du skal blot dreje Flex Lock for at aktivere lateral stivhed og dreje håndtaget tilbage for at genvinde lateral flex for ride mode.


INKLUDERET

 • Prime 2.0 Interface (Ride & Tour)
 • Flex-Lock
 Karakoram Women Bindings 18/19 Sizechart
SizeUSEURMondo
Small 6 - 7.5 36.5 - 40 24.0 - 25.5
Medium 8 - 11 40.5 - 42.5 26 - 27.5