Indlæser...

K2 Wayback 96

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Man har længe troet, at det at bygge en letvægtsski betød, at man skulle ofre ydeevnen ved nedkørsel. Wayback 96 er her for at ødelægge denne stereotype. Som noget nyt i år har vi indlejret et metallaminatlag mellem forstærket glasfiber i top og bund for at skabe den mest alsidige turski i branchen i dag. Skiens topsheet er designet til at aflede sne for at holde skien let og hurtig på opstigningen. Skiens sintrede bund er ultrahurtig. Og tip- og tailgrommets passer perfekt sammen med K2's foreskårne klatreskind for super hurtige overgange.

Detaljer

Vippe til alle typer terræn
Ski med All-Terrain rocker har en gradvis stigning til spidsen for at give ekstra alsidighed og kontrol under alle forhold.

Ti Spyne
Det første af sin slags Titanal-laminat, der er udviklet specielt til K2-turski, som dramatisk øger dæmpningen og forudsigeligheden på lette carbonkonstruktioner, samtidig med at det forbedrer stabiliteten og kantgrebet.

Snowphobic topsheet
Hydrofobisk, sneafvisende topmateriale, der hjælper med at forhindre sne i at klæbe fast til toppen af dine ski.

Carbon overdrive
En konstruktion, der bruger kulfiber til at gøre en ski endnu mere fantastisk, end hvis den ikke havde kulfiber! Og lettere selvfølgelig...

Skin Grommets
Fuldt aftageligt stik til at rumme K2's forklippede skind med en Z-clip skindfastgørelse og kan bruges sammen med K2-skovle til at bygge en redningsslæde.

ModelK2 Wayback 96
Size170177184
Tip width (mm) 128 128 128
Waist width (mm) 96 96 96
Tail width (mm) 118 118 118
Radius - Sidecut (m) X 21 X
Weight per Ski (gram) X 1550 X