Indlæser...

Jones Solution 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Splitboard gewicht 3.0kg - 3.5kg
Medfølgende tilbehør Nothing included

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Jones Solution har i årevis været den bedste inden for splitboard-segmentet. Det første board med Inner/Outer traction Tech og 3D Contour Base 3.0. Med denne shape har du endnu mere flydeevne, og du kan lave ubesværede sving i det dybeste pulver. Dette board er din bedste ven i backcountry. Uanset om det er de vanskelige situationer eller de legende øjeblikke på din søgen efter frihed.

Detaljer

PROFIL

  • Directional Rocker
    Et
    hybrid rocker/camber flexmønster defineret af mere tip rocker end tail rocker og camber mellem bindingerne. Den rockerede spids lader boardets næse flyde og forbedrer manøvredygtigheden, mens camberen under foden giver kanthold og respons. En let rockered tail bevarer kraften og stabiliteten fra et traditionelt bræt, men hjælper med at holde halen fri for at fange den ved indledning af sving og landingsswitch.

  • 3D Contour Base 3.0
    Freeride-næse med 7 mm ske og 0 til 7 mm ske i halen. Skeen starter hvor rocker starter. Dette sikrer et bedre glid, et glat kantskifte og flydeevne.

  • Blunt Nose
    Bredere caped næse. Som følge heraf pløjer du mindre gennem sneen, og det ser ud som om, du har en længere næse. Du får også en lavere svinghastighed.


CORE

  • FSC Split Ultra Core
    Ultralet og ultra holdbar kerne af træ med tredobbelt tæthed, der udelukkende er designet til splitboards. Hardwood stringers placeret ved kanterne giver suveræn respons og holdbarhed

  • Flax/Basalt Power Stringers
    New Jones eksklusive bæredygtige strenge fremstillet af 100 % naturlige fibre. Komposit Flax og Basalt stringer hjælper med at overføre kraft til kanterne, forbedrer torsionsresponsen og absorberer boardchatter.

  • Super Sap Bio Resin
    Alle Jones boards er nu bygget med biobaseret, vedvarende epoxy i stedet for petroleumsbaseret epoxy. De råmaterialer, der bruges til at fremstille Super Sap Bio-Resin, er samprodukter eller affaldsprodukter fra andre plantebaserede industrielle processer. Produktionen af Super Sap kræver 33 % mindre drivhusgasemissioner end konventionel epoxy.

  • Forever Flex
    Forever Flex er en ny fremstillingsproces, der hjælper med at stabilisere et bræt med flex og rocker i hele dets levetid.


TOPSHEET

  • Textured Eco-Plastic Topsheet
    Fremstillet af Castorbønner, også kendt som wonderbønner. Dette miljøvenlige materiale er ultralet og også mere ridsefast og vand- og sneafvisende. Udstyret med en mild tekstur for ekstra greb og holdbarhed.

  • Triax Fiberglass
    Multi-akse, syet glasfiberlaminat, der giver en præcis og responsiv kørsel i ethvert terræn og under alle sneforhold.

  • Rustfrit stålforstærkninger
    Rustfrit stålplader er indlejret i næse og hale for at forbedre holdbarheden af brætspidsen.


BASE

  • Sintered 9900 Base
    Superstærk, holdbar og hurtig base, som er relativt nem at reparere på grund af kombinationen af polyethylen og Carbon UHMW-PE.

  • Wend Natural Wax
    Jones boards er klar til at shredde lige ud af butikken og er fabriksvokset med WEND natural wax.

  • Factory Tuned
    Alle Jones-snowboards er fabriksafstemt i spids og hale, så du kan gå direkte fra butikken til bjerget.


SIDEWALL

  • Oversized Recycled Edges
    Alle Jones boards er fremstillet med oversized kanter i genbrugsstål for at opnå ekstra holdbarhed og forbedret bæredygtighed i produktionen.

  • Thin Recycled Edges
    Fremskridt inden for skikanternes holdbarhed gør det muligt for os at bruge tyndere kanter på splitboard-indvendige kanter (og Project X-udvendige kanter) for at spare vægt. Udvendige kanter er 2 mm, indvendige kanter er 1,5 mm.

  • Recycled Rounded ABS
    Ny afrundet sidevægsfinish, der forbedrer brættets holdbarhed ved at beskytte topsheetet mod afskalning. Fås på alle splitboards og surf series modeller.

  • Progressive Sidecut
    Ved at øge sidecut-radius mod kontaktpunkterne får brættet en jævn ind- og udgangsfase under dine sving.

  • Inner Traction Tech
    Traction Tech til splitboards. Stålkanterne på indersiden har også traction tech. Dette resulterer i mere greb under splitning.


SPLITBOARD TECH

  • Quick Tension Tail
    Quick Tension Tail Clip er et letvægts tailclipsystem, der er designet til at passe til alle 2016 og nyere Jones splitboards. Jones splitboards har et hak skåret i halen på begge ski, som gør det muligt for Quick Tension Tail Clip blot at glide ind i hakket og fastgøre skindet.

  • Jones Bolt-less Bridge
    Bolt-less Bridge eliminerer splitclipsfastgørelseshardware fra bunden af brættet ved at omprofilere træets kerne ved clipsene. Trækernen under clipsene er tykkere og giver bedre torsionsstivhed og en kraftigere forbindelse ved splitclipsene.

  • Karakoram Ultraclip 2.0
    Karakoram Ultraclips er blevet lettere og strammer bræthalverne til hinanden. 2.0-versionen gør det nemt at bringe spændingen tilbage på bræthalvdelene.

  • Karakoram Tip-Lock Tip Clips
    Enhver splitboarder kender følelsen - du falder ind i en fast linje, og din tipclips springer op! Aldrig mere. Ved hjælp af Active Joining Technology låser og klemmer Karakoram Tip-Lock Tip Clips hurtigt spidserne på dit splitboard med et enkelt håndtag.

Jones Solution 21/22 Sizechart
Size 154 158 159W 161 162W 164 165W 167 169W
Effective Edge (mm) 1142 1176 1180 1200 1210 1226 1234 1246 1266
Tip Width (mm) 292 294 307 296 307 299 311 305 317
Waist Width (mm) 246 249 263 252 263 254 266 259 270
Tail Width (mm) 278 281 295 283 294 286 298 292 304
Sidecut Radius (m) 7.9 8.5 8.7 9.1 9.3 9.3 9.4 9.4 9.5
Stance Setback (mm) 20 20 20 20 20 20 20 20 20
Width Regular Regular Wide Regular Wide Regular Wide Regular Wide