Indlæser...

Jones Nomad Pro Universal 18/19

31%
Special Price 1.221,80 kr. Regular Price 1.767,00 kr.
31%

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Nomad Pro-skindfibrene er en blanding af 70 % mohair og 30 % syntetiske nylonfibre. Denne kombination af naturlige og syntetiske fibre giver den perfekte balance mellem glid, greb og holdbarhed

Detaljer

  • Mix

Greb og glid med en Hybrid-mix er en kombination af Mohair og Nylon. Konsistensen er normalt 65 % mohair og 35 % nylon. Kombinationen giver en perfekt balance mellem holdbarhed, glid og greb.

  • Hybrid

Hybridteknologi er et klatrehudklæbemiddel, der består af to forskellige lag. Det første lag holder skindet på plads på dine ski, selv under de koldeste forhold. Dette lag gør det også meget nemt at fjerne skindet fra skiene uden at efterlade klæbende lim.

Det andet lag sørger for, at det første klæbelag har en stærk og holdbar forbindelse med hudens grebs- og glidelag. Holdbarhed er meget vigtigt, når du tager på seriøse ture i baglandet. Efter mange års brug er denne klæbende side stadig stærk og klæbrig.

  • Asymetrisk klip

Asymetriske tailclips passer generelt bedre på splitboards. Den asymmetriske form giver et bedre greb og en bedre pasform omkring de stærkt formede splitboard-sider.

  • Skin Saver

Denne skin leveres med en skin saver til at beskytte og opbevare dine skins.

  • Trimmer

Denne skin leveres med et særligt trimværktøj til at skære dine skins.

  • Montering

Det er et af de tilsyneladende uendelige spørgsmål, som vi stiller for at udfordre status quo inden for klatreskinddesign. Skind, der dækker hele skienes bund, er overkill og tunge. Det meste af hudens greb kommer fra lige under bindingen, mens stof på spidsen og halen skaber unødvendig modstand. Udsatte skibundlag og alternative materialer kan forbedre glidet og effektiviteten betydeligt uden at påvirke det vigtige greb.

  • Trim til at passe

Dette skind skal kun være monteret i taljen. Haleforbindelsen er færdigmonteret og skal blot strammes til den rette spænding.