Indlæser...

Houdini RollerCoaster Pants W

45%
Kun %1 tilbage
As low as 2.324,27 kr. Regular Price 4.225,98 kr.
45%
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Houdini W's Rollercoaster er Houdini's mest avancerede hard shell-serie, hvor målet var at ændre oplevelsen af at bære et skallag. For at opnå en følelse af fuld bevægelsesfrihed måtte der sættes spørgsmålstegn ved de grundlæggende principper for beklædningstilskæring. Traditionelt gøres denne proces udført arbejde 2-dimensionelt på en flad overflade. Med RollerCoaster-serien draperede Houdini i stedet tøjet fra et enkelt stykke stof på en krop for at efterligne bevægelserne ved bjergbestigning og freeride-skiløb - det er Made to Move. Kombiner det med et vandtæt, yderst åndbart og støjsvagt Loop Hardshell™- ydermateriale - at være fuldt beskyttet mod elementerne har aldrig føltes så smidigt.


Bund XS S M L XL XXL
Talje 76 81 86 92 98 104
Sæde 89 95 101 107 113 119
Indvendig længde 79,5 81 82,5 84 85,5 87

Detaljer

W's RollerCoaster Pant har alle funktionerne i en top-of-the-line skalbuks, men overdriver ikke med lommer og teknologi - i stedet er det tøjets snit, der gør den førende i flokken. Denne bib Pant er strækbar, blød og lydløs for yderligere at øge følelsen af at være helt ubegrænset. Tag på skitur om morgenen, gå i funparken om eftermiddagen og afslut ugen med et par ruter med isklatring, og lad Rollercoaster Pants holde dig tør og frisk gennem det hele. Med fuldt forseglede sømme og skjulte vandtætte lynlåse - vandindtrængning er minimeret.

Når du går op ad bjerget i den varme forårssol, kan 3/4-lange ventilationslynlåse åbnes bagpå for at køle dig ned. Harness-kompatible lommer på underlåret holder kort og skipas sikkert, mens værdigenstande opbevares i en indvendig lomme med lynlås. Den glatte fornemmelse overordnet set står i kontrast til de hårde Scholler-forstærkninger i benafslutningerne, der kan klare slitage fra ski eller støvler. RollerCoaster Pant er primært fremstillet af genbrugsfibre, er genanvendelig, fluorcarbonfri og Bluesign®-certificeret og skridter dermed også videre i udviklingen med hensyn til at minimere miljøpåvirkningen. Derfor kan du, når de endelig er slidt op, bringe dem tilbage til Houdini, så de enten kan genbruges eller sælges i vores genbrugsbutik.

Funktioner:

  • Made-to-Move-teknik, tøjet er draperet på en krop i aktive stillinger.
  • Vandtæt.
  • Fluorocarbonfri.
  • Fremstillet primært af genbrugsfibre & genanvendeligt.
  • Bluesign®-certificeret.
  • Fuldt forseglede sømme for at minimere vandindtrængning.
  • Skjulte vandafvisende lynlåse.
  • Velcrojustering i taljen og justerbare seler holder buksen på plads.
  • Harness-kompatible lynlåslommer på underlåret, indvendig lynlåslomme til værdigenstande.
  • Schoeller forstærkninger i benafslutningen.