RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Helinox Chair One

Kun %1 tilbage
As low as 841,98 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Helinox Chair One's komfort er legendarisk, og med dens evne til at flytte sig nemt fra rygsækrejser til dage på stranden er dens alsidighed uovertruffen. Banebrydende design og materialer, exceptionel pakkelighed og brugervenlighed, enestående komfort og støtte - dette er One, stolen der startede det hele.

Den er bygget op omkring Helinox' egenudviklede DAC TH72M aluminiumslegeringsramme, og den kan bære op til 145 kg, men vejer under 1 kg. Dens komfort er legendarisk. Det minimalistiske design er rent og strømlinet. Og den udnytter et bungee-system med en enkelt snor og enkle sædehylstre, der gør opsætningen intuitiv og hurtig. Den er monteret i en 10x10x36 cm stor sæk og kan med sin kompakte pakbarhed og sit lette design tages med overalt. Understøttende, slank og smart - det er stadig The One.

Detaljer

Helinox' Chair One har alle de gode egenskaber - den er sammenklappelig, kan nemt pakkes ned i sin bæretaske, og den kan nemt bære op til 145 kg. På grund af dens alsidighed kan du bruge den på vandreture og på besøg på stranden.

Funktioner:

  • Komfortabel og støttende: ergonomisk design vugger og støtter
  • Let og stærk: vejer under 1 kg, støtter 145 kg
  • Kompakt og pakkevenlig: passer nemt i en medfølgende 10x10x36 cm stor sæk
  • Enkel opsætning: intuitivt design med enkelt stødkappe-system, der klikker rammen på plads
  • Holdbart design

Stol One
Samlet Pakket
højde 66 cm 10 cm
bredde 50 cm 35 cm
Dybde 52 cm 12 cm
Vægt 0.89 kg 0.96 kg
Kapacitet 145 kg