"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275ml

Lagerstatus: På lager
68,50 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Grangers Footwear & Gear Cleaner 275 ml er en spray-on rengøringsmiddel, der er let at bruge og fjerner snavs og lugte fra alt fodtøj og friluftsudstyr.

Detaljer

  • Renser effektivt og samtidig skånsomt alt fodtøj og udstyr
  • Maksimerer åndbarheden
  • Beskytter eksisterende vandafvisende overfladebehandlinger
  • Bluesign® godkendt

Det er vigtigere end du tror, at holde dit fodtøj og udstyr rent, end du tror. Rent tøj får dig ikke kun til at se bedre ud og føle dig bedre tilpas, men hvis du lader dit fodtøj være beskidt, kan det påvirke dets åndbarhed, hvilket vil hæmme vandafvisende egenskaber og ydeevne.

Heldigvis er Footwear + Gear cleaner let at bruge og fjerner snavs og lugt fra alt fodtøj og friluftsudstyr.

Det har flere anvendelsesmuligheder, og derfor er vi vilde med denne praktiske flaske. Uanset om du har en jakke, der skal pletrenses, en beskidt rygsæk, der ikke kan vaskes i maskine, eller nogle sko, der har været på et eventyr for meget til at blive stående længere, er dette produkt ideelt til dig.

Du spørger måske, hvorfor du ikke bare kan vaske disse ting i hånden, det kan du godt, men vi vil virkelig ikke anbefale det, da det at nedsænke dem i almindelige vaskemidler eller opvaskemiddel kan hæmme dit udstyrs tekniske funktioner. Dette rengøringsmiddel er specielt udviklet til skånsomt at fjerne snavs, snavs og lugt fra specialmaterialer og vil ikke skade eksisterende vandafvisende egenskaber. Den er også fantastisk til at forberede fodtøj til nye imprægneringsbehandlinger, og derfor finder du den sammen med vores Footwear Repel i vores praktiske Footwear Care Kit.