"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Grangers Clothing Repel 300ml

Lagerstatus: På lager
115,31 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Grangers Clothing Repel 300 ml er en imprægnering, der kan vaskes ind, og som sikrer, at dit tøj er beskyttet mod elementerne endnu en gang!

Detaljer

  • Specielt udviklet til at genoprette den vandafvisende finish på alle tekniske stoffer
  • Maksimerer åndbarheden
  • Tilfører holdbar vandafvisning
  • Bluesign®-godkendt
  • PFC-fri
  • Effektivt uden varmeaktivering

Det sidste, du ønsker at bekymre dig om, når du er ude at udforske, er vejret. Uanset om det regner eller skinner, vil du vide, at dit udstyr vil beskytte dig mod elementerne. Det er derfor, du har brug for Clothing Repel. Clothing Repel er en PFC-fri, bluesign®-godkendt, holdbar vandtæt behandling, der er udviklet til at holde dit udstyr tørt.

Vi siger altid: "Åh, se lige de perler på den!" Vi vil ikke benægte det, vi elsker at se en jakke, der klarer sig godt i en skybrud, og lad os være ærlige, vi er ret sikre på, at du også elsker at holde dig tør! For at holde dig tør er alt, hvad du behøver, denne lille flaske, og så er du klar til at gå!

Ved at putte denne skønhed i vaskemaskinens skuffe vil alt dit udstyr blive vandafvisende igen. Det betyder, at hvis du bliver fanget ude i regnvejr, er det ikke noget problem, du kan stoppe op og danse i stedet for at gå i panik og løbe i dækning, fordi #withgrangersyoucan.

*Toptip* Vi anbefaler altid at rengøre dit udstyr, før du tilføjer en vandafvisende behandling.