SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Giro Axis

30%
Kun %1 tilbage
As low as 1.178,58 kr. Regular Price 1.683,63 kr.
30%
Inkl. moms.
Specifikationer
Størrelse Medium
Linse form Cylindrical

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Den moderne Giro Axis har en medium pasform. Det er muligt at bære briller under brillen (OTG) og passer problemfrit til stort set alle Giro-hjelme. Den sfæriske linse i kombination med VIVID-teknologien giver forbedret kontrast, så du bedre kan opfatte ujævnheder. EVAK-teknologien og antidugbelægningen sikrer, at brillen ikke dugger til. Det trelags ansigtsskum giver komfort til lange dage på bjerget.

Detaljer

  • Pasform: Medium.
  • OTG (Over the Glass Compatible) giver dig mulighed for at bære normale briller under brillen.
  • Sfærisk linse.
  • ZEISS®-linser.
  • Tre-lags ansigtsskum.
  • EVAK Vent-teknologi.
  • Antidug-belægning.
  • Magnetisk system til udskiftning af linser.
  • Expansion View-teknologi.

VLT (Visible Light Transmission) er en måling, der angiver den procentdel af lyset, der kommer gennem linsen og når dine øjne. En helt klar linse til mørke forhold har typisk omkring 60-80% VLT, og en meget mørk farvet linse med spejl til solrige forhold kan have ned til 25% VLT. De fleste allround-linser ligger mellem 25 og 60 %. I vores sortiment finder du alternativer til alle slags forhold.


1) Vivid Jet Black - VLT 9%
Den mørkeste girolinse til solrige dage med blå himmel.


2) Vivid Onyx - VLT 14%
Denne linse har en sølvspejlbehandling, der forbedrer kontrasten, mens den afgrænser farvetoppe, hvilket giver mindre øjentræthed og forbedret reaktionstid i stærk sol.


3) Vivid Royal - VLT 16
Denne alsidige sollinse har en blå spejlbehandling og tillader en stor del af rødt lys med lange bølgelængder (samtidig med at farvetoppene begrænses) for at forbedre kontrasten i solrige forhold.


4) Levende kobber - VLT 18%
Denne kobberlinse har en bronzefarvet spejlbelægning og tillader en ligelig fordeling af farvet lys, hvilket skaber en ægte farveopfattelse, samtidig med at den forbedrer kontrast, definition og reducerer træthed i øjnene.


5 Levende smaragdgrøn - VLT 22
Denne stilfulde linse har en grøn spejlbelægning og tillader en høj andel af rødt lys med lange bølgelængder for at forbedre kontrasten fra overskyede til solrige dage.


6) Levende rosa guld - VLT 24
Denne linse er perfekt til blandede lysforhold, fra overskyede til solrige dage!

7) Levende pink - VLT 35%
Dette lyserøde heldagsspejl tillader en høj andel af rødt lys med lang bølgelængde med en reduktion i infrarøde stråler. Resultatet er forbedret kontrast og definition fra overskyede til solrige dage.


8) Vivid Ember - VLT 27%
Denne alsidige linse har et rødt spejl, der forbedrer kontrast og definition og samtidig reducerer infrarøde stråler. Fra overskyede til solrige dage vil denne Ember-linse hjælpe dig med at læse uregelmæssigheder i sneen og reducere træthed i øjnene.


9) Vivid Infrared VLT 62%
Denne linse er uovertruffen under de mest udfordrende forhold. Spektralkurven er indstillet til at tillade en høj andel af rødt lys med lang bølgelængde, mens infrarøde stråler reduceres.


10) Vivid Apex VLT 82%
Denne linse bruges under ekstreme stormfulde forhold. Tænk på virkelig snefyldte dage indtil mørkets frembrud.