Indlæser...

Furberg All Mtn Split 21/22

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Splitboard gewicht 3.0kg - 3.5kg
Medfølgende tilbehør Nothing included

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Efter forespørgsler fra Furbergs team-ryttere og kunder om et snowboard med en sidecut-radius et sted mellem et traditionelt snowboard og den lange radius på "The Freeride" begyndte Furberg at udvikle All Mtn. Dens midellange sidecut-radius og reverse sidecut i tip og tail gør dette board roligt, tilgivende og let at dreje. Floorboard-teknologien eliminerer bevægelse mellem bræthalvdelene. At køre på dit splitboard som et solidt. Resultatet er et snowboard til hverdagens freeriding, som er lige så sjovt på groomers og side hits som på en pudderdag i backcountry.

Detaljer

PROFIL

  • Free-the-ride Rocker
  • Rocker og omvendt sidecut

Når et bræt køres fladt på sneen, vil en lang rockerovergang få brættets næse til at ramme ujævnheder med en lav indfaldsvinkel og glide over med ringe modstand. Mange snowboardmærker er klar over dette, men kun vi har kombineret rocker med en omvendt sidecut i nose og tail for at opretholde denne lave indfaldsvinkel, når brættet køres på kant. de lange overgange i den omvendte sidecut gør brættet mere ubesværet at dreje, da de typiske trykpunkter i slutningen af den effektive kant ikke eksisterer. Det samlede resultat er et meget catch-free og surfy board.

CORE

  • Poplar Core

Vi bruger 100% Poplar for at opnå den perfekte balance mellem vægt, styrke og evne til at holde flex og form over tid.

  • Triax glasfiber

Triaxial glasfiber er brugt for at få en god torsionsstivhed i snowboardet.

  • Floorboard-teknologi

Floorboard-teknologien eliminerer bevægelse mellem bræthalvdelene. Du kan køre på dit splitboard som et solidt.

BASE

  • Isosport 7500 Sintered

Basen er 1,3 mm tyk, hvilket er tykkere end industristandard. Det betyder, at du kan ramme klipperne hårdere uden at få core shots, og du kan stenslibe basen flere gange. Isosport 7500 Sintered er en af de hurtigste baser, der findes på markedet. Den tykkere base øger vægten med et par gram, men vigtigere er det, at den giver brættet en meget længere levetid.

TOPSHEET

  • Isosport børstet polyamid

Isosport Polyamid-topsheetet er et af de mest holdbare topsheets på markedet. Strukturen gør topsheetet meget ridsefast, og mindre sne klæber til det. Vi laver også alle vores topsheets i lyse farver for yderligere at undgå, at sneen klæber til dem. Mørkfarvede topseets bliver varmet mere op af solen, og derfor vil mere sne fryse fast på dem. Dette er en enkel, men effektiv måde at spare vægt på uden at gå på kompromis med holdbarhed og ydeevne.

KANTER

  • Lang svingradius

Det er standard at bruge en længere svingradius på en freerideski end på en slalomski i skibranchen; Furberg Snowboards er dog det eneste mærke, der har tilpasset svingradius til freeridesnowboards. En længere venderadius giver bedre stabilitet ved højere hastigheder og, endnu vigtigere, giver brætterne en roligere og mere tilgivende adfærd ved at fordele kanttrykket over hele kontaktlængden.

  • UHMW PE

Sidevæggene er lavet af UHMW PE, Ultra High Molecular Weight Polyethylene. Disse er meget modstandsdygtige over for slid og næsten umulige at knække (i modsætning til ABS-sidewalls). På vores solide brædder har vi også en indvendig sidevæg af bambus. Takket være denne hårde og stive indersidevæg kan kanterne tage hårdere stød uden at blive beskadiget. Den indre sidewall tilføjer en lille smule vægt, og derfor har vi valgt ikke at have den på vores splitboards.

  • 2.1 x 2,0 mm Rockwell Hardness 48 kanter

Kanterne er betydeligt kraftigere end industristandarden, for at kunne modstå hårdere stød uden at knække eller deformere sig. Kanterne er fuldt omviklet rundt om brættet for maksimal holdbarhed.


Furberg The All Mtn 20/21 Sizechart
Length (cm) 156 161 166
Nose Width (mm) 290 298 306
Waist Width (mm) 263 270 277
Tail Width (mm) 278 286 294
Turning Radius (m) 12,8 13,4 14
Shoe Size (cm) 25-28 26-29 27-30
Rider Weight (kg) 60-90 70-100 75+
Board Weight* (g) 2900 3100 3300