Indlæser...

Flow Omni Hybrid 22/23

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Flex Medium/Stiv
Stil All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding System Rear-Entry

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Flow Omni er damernes Fuse og en velkendt allround damebinding fra Flow. Plast gør bindingen let og legesyg, og den store åbning takket være Active Strap-teknologien gør det til en leg at komme i, uanset hvordan forholdene er. Velegnet til øvede og avancerede snowboardere, der er på udkig efter en legesyg binding. Selvtillid, når du butter og jibber ned ad bjerget.

Detaljer

PERFORMANCE

Flow Omni er en medium stiv, brugervenlig mellembinding. Den glasfyldte nylonbaseplade er lavet af plastik, men forstærket med nylon. Det gør bindingen lettere og stærkere. Brugen af plastik skaber også en masse dæmpning. Denne baseplate er rockered, hvilket betyder, at baseplate kan bevæge og vippe med boardets og rytterens naturlige bevægelse
Den glasfyldte nylon highback er en letvægts highback med en tyk EVA-polstring for at lette trykket på benene og sikre en jævn og behagelig tur.

  • Baseplate: Glasfyldt nylon Rockered Baseplate: Glasfyldt nylon Rockered Baseplate
  • Highback: Glasfyldt nylon Asym UniBack Highback: Glasfyldt nylon Asym UniBack Highback

COMFORT

Disse bindinger er udstyret med bankbeds. Bankbeds er EVA-fodsenge, der er skråt til 2,5 grader. Kantede fodsenge skaber en bedre pasform og giver mere støtte ved at fjerne trykket fra knæene.
Denne binding har hybridremme. Hybridremmen er lig med en almindelig snowboardrem. Den har ikke én stor rem som fusionsremmen, men to separate remme. Hybridremmen er en perfekt mulighed for ryttere, der ønsker adgang til bagudvendt indgang med den stramme pasform som almindelige snowboardremme har.

  • Ankelrem: Hybridremme
  • Toestrap: Hybrid stropper
  • Fodseng: 2,5º Canted BankBeds + N-Gel Heel Cushioning

BRUG

De fleste Flow-bindinger er udstyret med N.A.S.T.T.Y. (New Active Strap Technology). Denne konstruktion bruger et aksehåndtag til at vippe remmen op og fremad, når du skubber highback ned. Det skaber et større område at komme ind og gør det ekstremt nemt at træde ind. Den nye Locking Slap Ratchet (LSR) er lavet til at fungere som et almindeligt spænde. Det gør det muligt at låse og træde ind i bindingen med et bagudvendt indgangssystem samt at spænde ind som i en almindelig binding. Flow-bindinger bruger en aluminiums- (NX2-serien) eller en nylon offset multidisc, som kan monteres på alle typer snowboard (herunder Burton Channel).

  • Disc: Nylon Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
  • Spænder: Aluminium Låsende Slap Ratchets
  • Justering: Justering: Forward-lean justering
  • Værktøj: Skruetrækker

SIZECHART

Flow Bindings Sizechart Women
  US Women's EU UK Mondo
S 4.5 - 6.5 32.0 - 37.0 0 - 4.0 19.5 - 23.0
M 6.0 - 10.0 36.0 - 41.5 3.5 - 7.5 22.5 - 26.5
L 9.5 - 12.5 41.0 - 45.0 7.0 - 10.5 26.0 - 29.5