Indlæser...

Flow NX2 22/23

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Flex Medium/Stiv
Stil All-mountain
Geschikt voor Burton Channel Ja
Binding System Rear-Entry

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Flow NX2 er Flow's højtydende binding med den samme aluminium-bundplade som NX2 carbon. Hibacken er forstærket med glasfiber i stedet for carbon, og ExoKush-stroppen giver lige den lidt mere komfort. Fodsengen giver god dæmpning under din landing efter den store kicker. En dejlig stiv binding lavet til den avancerede boarder, der ønsker bare lidt mere komfort og tweakability end NX2-Carbon.

Detaljer

PERFORMANCE

Flow NX2-bindingerne har en bundplade af aluminium. Fordelen ved aluminium er, at det er let, men stærkt. Denne ekstra respons forbedrer svinginitiering og den overordnede kontrol. Denne baseplate er rockered, hvilket betyder, at baseplate er i stand til at bevæge og vippe med boardets og rytterens naturlige bevægelse
Aluminium Modback highback består af 2 zoner: en nedre og en øvre zone. At have 2 zoner giver mulighed for en mere specifik tuning af flex og materialer. Alu modbacks er bygget af aluminium, hvilket gør highback'en stivere og mere responsiv. Modstykket er GF-Nylon Modback, som er blødere og derfor mere livlig og legesyg.
Highbacken er udstyret med en ATM.8 supportpanel-topsektion. Dette panel er lidt fladtrykt og giver mere plads til bevægelse. Nylonkonstruktionen er fleksibel og giver mulighed for lidt bevægelse for komfort.

  • Baseplate: Aluminiumlegering Rockered Baseplate
  • Highback: Glasfyldt Nylon ModBack Highback & ATM.8 Support Panel


COMFORT

Disse bindinger er udstyret med bankbeds. Bankbeds er EVA-fodsenge, der er skråt til 2,5 grader. Kantede fodsenge skaber en bedre pasform og giver mere støtte ved at aflaste knæene.
Denne binding har Exo-Kush Fusion stropper. Det udvidede EVA-bundlag i Fusion ExoKush-stroppen giver en perfekt kombination af komfort, kontrol og lethed, da den låses sammen med de to ExoSpines for kompromisløs ydeevne og komfort. Fusion-remmen er en 3D-rem, der er placeret over mellemfoden. Den store fordel ved denne rem er den store overflade, der dækker foden. Den store rem har en optimal trykfordeling, hvilket er lig med mindre anstrengelse for at flytte bindingen og brættet.

  • Ankelrem: Exo-Kush Fusion Strap
  • Tårem: Exo-Kush Fusion Strap
  • Fodseng: 2,5º Canted BankBeds + N-Gel Toe&Heel Cushioning

BRUG

De fleste Flow-bindinger er udstyret med N.A.S.T.T.Y. (New Active Strap Technology). Denne konstruktion bruger et aksehåndtag til at vippe remmen op og fremad, når du skubber highback ned. Det skaber et større område at komme ind og gør det ekstremt nemt at træde ind. Den nye Locking Slap Ratchet (LSR) er lavet til at fungere som et almindeligt spænde. Det gør det muligt at låse og træde ind i bindingen med et system med bagudvendt indgang samt at spænde ind som i en almindelig binding. Flow-bindinger bruger en aluminiums- (NX2-serien) eller en nylon offset multidisc, som kan monteres på alle typer snowboard (herunder Burton Channel).

  • Disc: Aluminium Offset MultiDisk (4HP+3HP+Channel)
  • Spænder: Aluminium Låsende Slap Ratchets
  • Justering: Justering: Forward-lean justering
  • Værktøj: Skruetrækker

SIZECHART

Flow Bindings Sizechart
 US MenUK EUR Mondo 
S 13 youth - 4.5 13 youth - 3.5 31.5 - 36 19 - 22.5
M 5.5 - 8.0 4.5 - 7.0 37.5 - 41.0 23.5 - 26.0
L 8.5 - 10.5 7.5 - 9.5 41.5 - 44.0 26.5 - 28.5
XL 11 - 14.0 10.0 - 13.0 44.5 - 48.5 29.0 - 31.5