RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Fjällräven Keb Endurance 4

10%
Kun %1 tilbage
As low as 10.337,75 kr. Regular Price 11.486,35 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht > 3000g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 4-Personen
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Ekstra stærkt og rummeligt tunneltelt til avancerede ture hele året rundt. Højt komfortniveau med to vestibuler, højt til loftet og mange smarte funktioner.

Detaljer

Ekstra stærkt og sikkert tunneltelt med fire sæsoner, optimeret til udsatte forhold og udfordrende terræn. Fuld højde i hele inderteltet og det store hovedindgangsparti gør teltlivet behageligt, især når dårligt vejr holder dig indendørs. Perfekt til avanceret vintertrekking og telte over trægrænsen, men alligevel let nok til at passe i en trekkingrygsæk.
Alle materialer og detaljer er nøje udvalgt med henblik på pålidelighed og håndterbarhed under kolde forhold. For eksempel er justeringer og lynlåse store nok til nemt at kunne håndtere vinterhandsker, bardunerne har en reflekterende tråd vævet ind i dem og er ekstra stærke med dobbelte justeringer, og jordløkkerne er store nok til at blive brugt med ski eller stave, når teltet bruges i sneen. Teltets pløkker er også ekstra lange og brede for at give et godt greb i vanskeligt terræn. Reflekser på ventilationsåbningerne og dørene gør det nemt at finde tilbage til teltet i mørket.

Yderteltet og inderteltet er forbundet, så inderteltet er beskyttet mod at blive vådt, når man kaster sig i regnen. Stolpehylstrene har en farvekode, som gør dem nemme at bruge, og de er store nok til dobbeltstolper (tilbehør), så teltet kan modstå endnu kraftigere vind og mere sne på taget.

Det ekstra store vindfang giver god plads til opbevaring af ting, madlavning og andre aktiviteter. To indgange gør det nemt at komme ind og ud og giver også mulighed for at bruge døren i læsiden i dårligt vejr. Et ekstra vindfang i bunden af teltet giver en ekstra indgang og ekstra plads til udstyr. Vaskesnore i hovedvestibulen og inderteltet samt forskellige netlommer hjælper med at holde orden på udstyret. Der er også fastgørelsespunkter til et Gear Loft (tilbehør) i inderteltet.

Store, højt placerede ventilationsåbninger sikrer fremragende luftgennemstrømning og minimerer kondens. Alle åbninger har fint myggenet og kan dækkes med yderteltet på ydersiden, hvis teltet bruges i sne eller sand. I varmt vejr kan dørene fastgøres i en halvåben position - lynlåsene har en automatisk låsefunktion, så de ikke "kravler" i stærk vind - for ekstra ventilation, uden at regn trænger ind i inderteltet. Myggenet i yderteltets døre holder de fleste insekter ude af forrummet, hvilket er nyttigt under madlavning, eller når du har en firbenet ven med.

Funktioner:

  • Tunneltelt til fire sæsoner med optimeret styrke og sikkerhed til brug under udsatte forhold og i ujævnt terræn.
  • Den fulde højde i inderteltet og det meget store vindfang sikrer komfort, når du skal opholde dig indendørs i længere tid.
  • Det store vindfang har to indgange, en i hver side, og masser af plads til opbevaring.
  • Fire ekstra stærke, men lette DAC Pressfit-stolper.
  • Et andet vindfang med en tredje dør giver ekstra plads til udstyr.
Fjallraven Keb Endurance 4 Specifikationer
Kapacitet 4 personer
Dimensioner 225x155x105cm
Minimal vægt 3.690 kg
Maksimal vægt 3.020 kg
Pakket størrelse 39x19cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel