RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Fjällräven Keb Endurance 3

10%
Kun %1 tilbage
As low as 8.278,46 kr. Regular Price 9.198,25 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht > 3000g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personen
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Ekstra stærkt og rummeligt tunnelteltelt til avancerede vandreture hele året rundt. Højt komfortniveau med en generøs vestibule, fuld højde og mange smarte funktioner.

Detaljer

Ekstra stærkt og rummeligt tunnelteltelt til avancerede vandreture, hele året rundt. Højt komfortniveau med en generøs vestibule, fuld højde og mange smarte funktioner.Ekstra stærkt og sikkert firesæsontunnelteltelt, der er optimeret til udsatte forhold og udfordrende terræn. Fuld højde i hele inderteltet og den store vestibule gør teltlivet behageligt, især når dårligt vejr holder dig inde. Perfekt til avanceret vintertrekking og teltning over trægrænsen, men stadig let nok til at passe ind i en trekkingrygsæk.

Alle materialer og detaljer er nøje udvalgt for deres pålidelighed og håndterbarhed under kolde forhold. F.eks. er justeringer og lynlåseoptrækkere store nok til, at de nemt kan håndteres med vinterhandsker på, guylinerne har en reflekterende tråd indvævet og er ekstra stærke med dobbelte justeringer, og jordsløjferne er store nok til at kunne bruges med ski eller stænger, når du bruger teltet i sneen. Teltpløkkerne er også ekstra lange og brede for at give et godt greb i vanskeligt terræn. Reflektorer ved ventilationsåbningerne og dørene gør det nemt at finde tilbage til teltet i mørke.

Overteltet og inderteltet er forbundet, så inderteltet er beskyttet mod at blive vådt, når det rejses i regnvejr. Stangmufferne er farvekodet for nem håndtering og er store nok til dobbelte stænger (tilbehør), så teltet kan modstå endnu kraftigere vind og mere sne på taget. Indvendigt er teltet rummeligt med en generøs siddehøjde. I den ekstra store vestibule er der masser af plads til opbevaring af udstyr, madlavning og andre aktiviteter. To indgange gør det nemt at komme ind og ud og giver også mulighed for at bruge lee-sidedøren i dårligt vejr. Tøjsnore i vestibulen og inderteltet samt flere netlommer hjælper med at holde orden i udstyret. Der er også fastgørelsespunkter til en Gear Loft (et tilbehør) i inderteltet. Store, højt placerede ventilationsåbninger giver en fremragende luftstrøm og minimerer kondensering. Alle åbninger har fine myggenetværk og kan dækkes med fluenettet på ydersiden, hvis teltet bruges i sne eller sand. I varmt vejr kan dørene fastgøres i en halvt åben position.

Egenskaber:

  • Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Pinde: DAC V-Pegs Medium
  • Materiale indertelt: 30D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Udvendigt materiale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 70D PU 10 000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Pressfit
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Keb Endurance 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Dimensioner 225x195x115cm
Minimumsvægt 3.240 kg
Maksimal vægt 4.130 kg
Pakket størrelse 44x19cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel