SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Fjällräven Keb Dome 3

22%
Kun %1 tilbage
As low as 6.881,48 kr. Regular Price 8.802,40 kr.
22%
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht > 3000g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personen
Type tent Dome telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Ekstra stærkt selvbærende kuppeltelt til udsatte forhold, hele året rundt. Høj komfort med generøse vestibuler, højt til loftet og fremragende ventilation.

Detaljer

Ekstra stærkt og stabilt kuppeltelt til fire årstider, optimeret til udsatte forhold og udfordrende terræn. Et pålideligt valg, der er let at håndtere i kulden, perfekt til avancerede vinterture og til brug over trægrænsen, men alligevel let nok til at blive pakket i en trekkingrygsæk. Fremragende ventilation og døre helt i mesh gør det til et godt alternativ til eventyr i troperne.
Yder- og inderteltet er forbundet for at gøre opsætningen enkel. Konstruktionen med tre stænger gør teltet selvbærende og let at flytte, indtil du finder den perfekte position. Stolpehullerne er store nok til dobbelte stolper (et tilbehør), så teltet kan modstå endnu kraftigere vind og mere sne på taget. Ekstra store jordsløjfer og forankringspunkter betyder, at du kan bruge ski eller stænger til at forankre teltet i sneen. Alle traktorer og liner er dimensioneret, så de nemt kan håndteres med tykke vinterhandsker på. Spændelinjerne har vævet refleksgarn, og ekstra reflekser ved ventilationsåbningerne og dørene gør teltet synligt i de mørke måneder af året. Teltets pløkker er også ekstra lange og brede, så de giver et godt greb i vanskeligt terræn.

To rummelige vestibuler og en generøs loftshøjde gør teltet komfortabelt. Indgange fra to sider betyder, at du kan bruge indgangen på læ-siden i stormvejr. Et aftageligt gitter i loftet i inderteltet giver praktisk opbevaringsplads til ejendele.

Ventilationen er fremragende og fuldt justerbar med store åbninger i forskellige højder. Alle åbninger har fine net og kan dækkes til med yderteltet på ydersiden, hvis teltet bruges i sne eller sand. I varmt vejr kan dørene fastgøres i en halvt åben position - lynlåsene har en automatisk låsefunktion, så de ikke "kravler" i stærk vind - for ekstra ventilation, uden at der kommer regn ind i inderteltet. Myggenet i den ydre teltdør betyder, at du kan være i forrummet uden at besøge for mange insekter, hvilket er lige så praktisk i sommerens bjerge som i tropiske klimaer.

Funktioner:

  • Fire årstider kuppeltelt med optimeret styrke og sikkerhed til brug under udsatte forhold og i ujævnt terræn.
  • Døre på begge sider gør det lettere at komme ind i blæsende forhold.
  • Højt til loftet i hele inderteltet og stejle inderteltvægge sikrer et komfortabelt og socialt rum.
  • Tre ekstra stærke og alligevel lette DAC Pressfit-stænger fra DAC.
  • Rævefødder med hurtig og handskevenlig stængerføring.
Fjallraven Keb Dome 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Dimensioner 225x340x125cm
Minimumsvægt 4.230 kg
Maksimal vægt 4.790 kg
Pakket størrelse 42x23cm
Sæson 4
Konstruktion Fritstående kuppel