Indlæser...

Fjällräven Abisko View 2

Lagerstatus: Udsolgt
Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Gewicht 2500 - 2750g
Sæson 3-Seizoens
Capaciteit 2-Personers
Type tent Dome telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Letvægts selvbærende telt med uovertruffen ventilation og to vestibuler, der kan åbnes helt op for panoramaudsigt. Stabilt i vinden med to krydsende stænger.

Detaljer

Letvægts selvbærende telt med uovertruffen ventilation og to vestibuler, der kan åbnes helt op for panoramaudsigt. Stabilt i vinden med to krydsende stænger.Selvbærende tre-sæsontelt med fremragende ventilation, der er optimeret til brug i de varmere måneder af året. Vestibuler kan rulles helt op på begge sider af teltet, så du kan nyde udsigten fra inderteltet og samtidig holde insekter på afstand. Overdækket er hævet i de korte ender, og dette sammen med de højt placerede ventilationsåbninger og inderteltet helt i netstof gør teltet utroligt godt ventileret og perfekt til tropiske eventyr. I ustabilt, men varmt vejr kan dørene fastgøres i halvt åben position, så inderteltet er beskyttet mod regn.

Inderteltet og overteltet er forbundet og understøttet af to teltstænger, der krydser hinanden to gange. Dette gør det indre telt selvbærende, mens vestibuler understøttes ved hjælp af guylines og teltpløkker. Seks guylines i Dyneema forankrer teltet til jorden og giver det god stabilitet.

To åbninger og to vestibuler gør det nemt at organisere din side af teltet, og giver dig mulighed for at bruge indgangen på læ-siden i blæsende vejr. Generøs højde giver et behageligt teltliv. Inde i inderteltet er der en tøjsnor og seks opbevaringslommer til flasker, lommelygter, tøj osv. Fastgørelsespunkter for Gear Loft (et tilbehør) i inderteltet.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Pinde: DAC V-Pegs Small
  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Udvendigt materiale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 40D Ripstop PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Abisko View 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Dimensioner 220x240x110cm
Minimumsvægt 2.350 kg
Maksimal vægt 2.700kg
Pakket størrelse 44x16cm
Sæson 4
Konstruktion Selvbærende (har brug for pløkker)