RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Fjällräven Abisko View 2

7%
Kun %1 tilbage
As low as 6.048,10 kr. Regular Price 6.515,32 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht 2500 - 2750g
Sæson 3-Seizoens
Capaciteit 2-Personers
Type tent Dome telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Fjällräven Abisko View 2 er et let, selvbærende telt med uovertruffen ventilation og to vindfang, der kan åbnes helt op og give panoramaudsigt. Stabilt i vinden med to stænger, der krydser hinanden.

Detaljer

Abisko View 2 er et selvbærende tre-sæsoners telt med fremragende ventilation, der er optimeret til brug i årets varmere måneder. Vestibulerne kan rulles helt op på begge sider af teltet, så du kan nyde udsigten fra inderteltet og samtidig holde insekterne på afstand. Oversejlet er hævet i de korte ender, og det sammen med de højt placerede ventilationsåbninger og inderteltet helt i netstof gør teltet utroligt godt ventileret og perfekt til tropiske eventyr. I ustabilt, men varmt vejr kan dørene fastgøres i halvåben position, så inderteltet er beskyttet mod regn.

Inderteltet og oversejlet er forbundet og understøttet af to teltstænger, der krydser hinanden to gange. Det gør inderteltet selvbærende, mens apsis er understøttet af barduner og teltpløkker. Seks barduner i Dyneema forankrer teltet til jorden og giver det god stabilitet.

To åbninger og to vindfang gør det nemt at organisere din side af teltet, og giver dig mulighed for at bruge indgangen på læ-siden i blæsevejr. Den generøse højde giver et behageligt teltliv. Inde i inderteltet er der en tørresnor og seks opbevaringslommer til flasker, lommelygter, tøj osv. Fastgørelsespunkter til Gear Loft (tilbehør) i inderteltet.

Egenskaber:

  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Ydermateriale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 40D Ripstop PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
  • Pløkker: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko View 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Dimensioner 220x240x110cm
Minimal vægt 2.350 kg
Maksimal vægt 2.700 kg
Pakket størrelse 44x16cm
Sæson 4
Konstruktion Selvbærende (har brug for pløkker)