Indlæser...

Fjällräven Abisko Shape 2

10%
Kun %1 tilbage
As low as 5.855,98 kr. Regular Price 6.506,60 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht 2000 - 2250g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 2-Personers
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Let og stærkt tunneltelt med en rummelig vestibule. Let at sætte op. Smarte funktioner, herunder et overtelt, der kan rulles op i begge ender.

Detaljer

Let og stærkt tunneltelt med en rummelig vestibule. Let at sætte op. Smarte funktioner, herunder et overtelt, der kan rulles op i begge ender.Letvægts og stærkt firesæson-tunnelteltelt med vægtbesparende lavprofildesign og bemærkelsesværdig plads i vestibulen. Et alsidigt telt med overlegen ventilation, herunder en ny smart funktion, der gør det muligt at rulle overdækket op i begge ender. Dette giver en fantastisk luftgennemstrømning og er lige så praktisk i uforudsigeligt skandinavisk vejr som i varmere klimaer. En perfekt letvægts følgesvend på vandreture hele året rundt under alle forhold undtagen de mest ekstreme.

Overdækket og inderteltet er forbundet, så inderteltet holdes tørt under opbygningen. Stangmuffer er på ydersiden og er farvekodet for enkelhedens skyld. De er brede nok til at passe til dobbelte stænger (et tilbehør) under udsatte forhold.

Åbningerne i overteltet kan åbnes eller lukkes helt med overteltdug. Under varme forhold kan dørene rulles op og fastgøres i en halvt åben position - lynlåsen har en autolåsfunktion, så vinden ikke kan tvinge den til at "krybe" - for ekstra luftcirkulation uden at regn kommer ind i det indre telt. Inderteltets dør har et fint net og kan lukkes helt med en stofdør.

I vestibulen er der masser af plads til udstyr, madlavning eller en firbenet ven. Indgangen er fra siden, hvilket betyder, at pladsen kan udnyttes godt. Inderteltet er også rummeligt med en tøjsnor og netlommer, som er nyttige, når du vil holde styr på dit udstyr.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Pinde: DAC V-Pegs Small
  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Udvendigt materiale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Abisko Shape 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Mål 220x155x105cm
Minimumsvægt 1.900 kg
Maksimal vægt 2.320 kg
Pakket størrelse 40x16cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel