SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Fjällräven Abisko Shape 2

18%
Kun %1 tilbage
As low as 5.350,56 kr. Regular Price 6.506,02 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht 2000 - 2250g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 2-Personers
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Fjällräven Abisko Shape 2 er et let og stærkt tunneltelt med en rummelig apsis. Let at slå op. Smarte funktioner, bl.a. et oversejl, der kan rulles op i begge ender.

Detaljer

Abisko Shape 2 er et let og stærkt tunneltelt til fire sæsoner med et vægtbesparende lavprofildesign og bemærkelsesværdig plads i apsis. Et alsidigt telt med overlegen ventilation, herunder en ny smart funktion, der gør det muligt at rulle oversejlet op i begge ender. Det giver en fantastisk luftgennemstrømning og er lige så praktisk i det uforudsigelige skandinaviske vejr som i varmere klimaer. En perfekt letvægtsledsager til trekking året rundt under alle forhold undtagen de mest ekstreme.

Oversejlet og inderteltet er forbundet, så inderteltet holdes tørt, mens det slås op. Stangærmerne sidder på ydersiden og er farvekodede for enkelhedens skyld. De er brede nok til at passe til dobbeltstænger (tilbehør) under udsatte forhold.

Åbningerne i oversejlet kan åbnes eller lukkes helt med oversejlsstof. Under varme forhold kan dørene rulles op og fastgøres i en halvåben position - lynlåsen har en automatisk låsefunktion, så vinden ikke kan tvinge den til at "krybe" - for ekstra luftcirkulation, uden at der kommer regn ind i inderteltet. Inderteltets dør har et fint net og kan lukkes helt med en stofdør.

Vestibulen har masser af plads til udstyr, madlavning eller en firbenet ven. Indgangen er fra siden, hvilket betyder, at pladsen kan udnyttes godt. Inderteltet er også rummeligt med en tørresnor og netlommer, som er nyttige, når du vil holde styr på dit udstyr.

Funktioner:

  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Ydermateriale: 100 % polyamid
  • Materiale til gulv: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Materiale til stænger: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100 % polyester
  • Knager: DAC V-Pegs Small
Fjallraven Abisko Shape 2 Specifikationer
Kapacitet 2 personer
Dimensioner 220x155x105cm
Minimal vægt 1.900 kg
Maksimal vægt 2.320 kg
Pakket størrelse 40x16cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel