"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Fjällräven Abisko Lite 3

Lagerstatus: På lager
Kun %1 tilbage
As low as 6.555,75 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht 2000 - 2250g
Seizoen 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personen
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Let, kompakt og stabilt tunnelteltelt med en lille vestibule. Overdækket kan rulles op i begge ender for at indfange udsigten og maksimere luftstrømmen.

Detaljer

Let, kompakt og stabilt tunnelteltelt med en lille vestibule. Overdækket kan rulles op i begge ender for at indfange udsigten og maksimere luftstrømmen.Kompakt og stabilt telt til vandrere, der foretrækker at rejse med lette rygsække. Teltets højde er noget lavere og vestibulen mindre, alt sammen for at holde vægten nede. Perfekt som et kompakt og letvægts trekking-telt i de varmere måneder af året, men også velegnet til vinterbrug under alle undtagen de mest udsatte forhold.

Overdækket og inderteltet er forbundet, så inderteltet holdes tørt under opbygningen. Enkel håndtering med to farvekodede stænger, generøse stangmuffer med lav friktion og let justerbare rævefødder. Det er også muligt at bruge dobbelte teltstænger (et tilbehør), hvis teltet bruges under udsatte forhold. Seks guylines i Dyneema med enhåndsjustering og reflekterende tråd indvævet. Fremragende ventilation med store, højt placerede ventilationsåbninger. Under varme forhold kan overdækket rulles op i begge ender for at øge udsynet og give en fantastisk luftgennemstrømning. Hvis vejret er varmt, men uforudsigeligt, kan døren fastgøres i halvt åben position. Tøjsnor samt netlommer i inderteltet gør det nemt at tørre grej og holde orden. Fastgørelsespunkter for Gear Loft (tilbehør) i inderteltet.

Funktioner:

  • Aktivitet: Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Pinde: DAC V-Pegs Small
  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Ydermateriale: 20D TripleRip Sil/Sil 3000mm 100% Polyamid
  • Gulvmateriale: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Abisko Lite 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Dimensioner 220x180x105cm
Minimumsvægt 1.890 kg
Maksimal vægt 2.220kg
Pakket størrelse 42x17cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel