Indlæser...

Fjällräven Abisko Friluft 35

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Letvægts, stabil trekkingrygsæk med fantastisk ventilation og fremragende bærekomfort. Stort hovedrum samt mange praktiske lommer, bl.a. på hoftebæltet.

Detaljer

Letvægts, slidstærk rygsæk med fantastisk ventilation og fremragende bærekomfort - perfekt til vandreture i varmt/fugtigt klima. Bæresystemet er designet til mænd: let og stabilt med en fast ryglængde samt ergonomiske skulderremme og et støttende hoftebælte med ventilerende airmesh. Aluminiumsrammen og netrygpanelet lader luften cirkulere frit mod ryggen. Hovedstoffet er G-1000 Eco fremstillet af genbrugspolyester og økologisk bomuld, mens bunden er fremstillet af vandtæt polyamid for ekstra beskyttelse mod fugt, når du lægger rygsækken på jorden.

Opbevaringen er gennemtænkt med et stort hovedrum med top-loaded hovedrum, en generøs frontlomme og udvidelige sidelommer. Hovedrummet har også lynlåse, der åbner hele frontpanelet, så du nemt kan få adgang til indholdet. Det øverste låg kan løftes op og har to lommer, og der er yderligere to lommer på hoftebæltet til snacks, solcreme og andre småting. Med en løkke og en elastisk snor kan du fastgøre en trekkingstok/isøkse på fronten. Rygsækken er også kompatibel med et hydreringssystem (medfølger ikke) med en lomme til en vandblære og en åbning til en drikkeslange. Regnslag medfølger.

Funktioner:
  • 65 (H) x 32 (B) x 25 (D)
  • 35L
  • 1550g
  • Let, holdbar trekkingrygsæk med Friluft Ventilation System for stor bærekomfort.
  • Rygpanel med mesh og luftsøjler skaber uovertruffen ventilation for ryggen.
  • Perfekt til varme/fugtige klimaer.
  • Fremstillet af slidstærkt G-1000 Eco med bund i vandtæt 500D Nylon.
  • Hovedrum med lynlåse på begge sider, der åbnes hele frontpanelet for nem adgang til indholdet.