Indlæser...

Fjällräven Abisko Endurance 4

10%
Kun %1 tilbage
As low as 9.641,05 kr. Regular Price 10.712,24 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht > 3000g
Sæson 3-Seizoens
Capaciteit 4-Personen
Type tent Tunnel telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Let og stabilt tunneltelt med fuld højde i inderteltet og i hovedvestibulen. Let at sætte op, godt ventileret og med praktiske funktioner.

Detaljer

Rummeligt og stabilt tunneltelt med fire årstider og fuld højde i inderteltet og i hovedrummet. Dette gør livet i teltet ekstra behageligt og gør det lettere at holde lange dage indendørs ud. Et godt valg for dem, der ønsker et let, men stærkt og pålideligt telt til brug på alle årstider og under alle forhold, undtagen de mest ekstreme.
Hovedhallen har nok plads til opbevaring af ting og madlavning. Indgangen er på siden, hvilket gør det nemt at bruge pladsen rigtigt. En anden vestibule i foden af teltet giver dig endnu mere plads til opbevaring af ting og gør det lettere at komme ind og ud, når I er flere. Der er en tøjsnor i hovedvestibulen og i inderteltet, som også har forskellige netlommer til tøj og småting.

Inderteltet og yderteltet er hævet sammen. Stangrørene har en farvekode og er store nok til dobbelte teltstænger (et tilbehør) under udsatte forhold. Store velplacerede ventilationsåbninger sikrer fremragende luftgennemstrømning. Alle åbninger er dækket af et fint net, der holder selv de mindste, knap synlige insekter ude. Under varme forhold kan døren fastgøres i en halvt åben position - lynlåsen har en automatisk låsefunktion, så vinden ikke kan tvinge sig selv til at "kravle" - for ekstra luftcirkulation, uden at der kommer regn ind i inderteltet. Fastgørelsespunkter for Gear Loft (et tilbehør) i inderteltet.

Funktioner:

  • Meget rummeligt firesæsontunnelteltelt, der kombinerer lav vægt og brugervenlighed med styrke og pålidelighed.
  • Fuld højde i inderteltet og den meget store vestibule sikrer komfort, når du skal opholde dig indendørs i længere tid.
  • Vaskesnor i vestibulen og inderteltet.
  • Hovedvestibulen har én indgang og masser af plads til opbevaring af ting.
  • En anden vestibule med en anden dør giver ekstra plads til udstyr.
Fjallraven Abisko Endurance 4 Specifikationer
Kapacitet 4 personer
Dimensioner 225x240x125cm
Minimumsvægt 3.800 kg
Maksimal vægt 4.380kg
Pakket størrelse 44x21cm
Sæson 4
Konstruktion Tunnel