RABATKODER OP TIL 150 € >>>
Indlæser...

Fjällräven Abisko Dome 3

10%
Kun %1 tilbage
As low as 7.588,57 kr. Regular Price 8.431,70 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Gewicht > 3000g
Sæson 4-Seizoens
Capaciteit 3-Personen
Type tent Dome telt

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Letvægts og rummeligt kuppeltelt med to generøse vestibuler. Selvbærende trepolet konstruktion med god højde og fremragende ventilation.

Detaljer

Letvægts og rummeligt kuppeltelt med to generøse vestibuler. Selvbærende tre-stolpe-konstruktion med god højde og fremragende ventilation.Rummeligt og stabilt kuppeltelt med to generøse vestibuler. Et let og komfortabelt trekking-telt til fire-sæsonbrug, under alle forhold undtagen de mest udsatte. To indgange forenkler teltlivet, hvilket gør det nemmere at holde orden i teltet, og du kan bruge indgangen på læ-siden i blæsende vejr. Der er også masser af plads til udstyr, madlavning og aktiviteter, når vejret er dårligt.

Inderteltet og overteltet er hævet sammen. Den trepolede konstruktion gør teltet selvbærende og nemt at sætte op hvor som helst - brug guylines til at forankre det på plads og gøre det helt stabilt i vinden. Stolpehullerne er farvekodet for enkelhedens skyld og dimensioneret, så du kan bruge dobbeltstænger (tilbehør) under udsatte forhold.

Teltet har en behagelig siddehøjde og et godt område til socialt samvær. Der er en aftagelig nethylde i det indre telt og flere netlommer til opbevaring af udstyr. Store indgange med ekstra fint myggenet giver dig mulighed for at beundre udsigten fra din sovepose uden at insekterne trænger sig på. Lukkelige ventilationsåbninger i forskellige højder giver den bedst mulige luftstrøm. Dette, sammen med muligheden for at fastgøre yderdøren i en halvt åben position, gør teltet til et fremragende valg i tropisk klima.

Egenskaber:

  • Aktivitet: Aktivitet: Aktivitet: Trekking
  • Pinde: DAC V-Pegs Small
  • Materiale indertelt: 15D Ripstop DWR 100% polyamid
  • Udvendigt materiale: 100% polyamid
  • Gulvmateriale: 40D PU 6000mm 100% polyamid
  • Stænger materiale: DAC Featherlite NSL
  • Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Fjallraven Abisko 3 Specifikationer
Kapacitet 3 personer
Dimensioner 225x340x125cm
Minimumsvægt 3.320 kg
Maksimal vægt 3.680 kg
Pakket størrelse 44x20cm
Sæson 4
Konstruktion Kuppel