Indlæser...

Elan Ripstick 96 Black Edition 22/23

Kun %1 tilbage

Dette produkt er i øjeblikket ikke på lager eller udgået. Kontakt vores kundeservice for et alternativt produkt.

Specifikationer
Skimål 136-96-110
Drejningsradius 18m @ 180

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

For alle dem, der er glade for Ripstick, men som ønsker en mere kraftfuld variant, er der nu Black Edition. Med dobbelt så meget kulstof som normalt i toplaget er skien endnu mere stiv. Denne kraftfulde all-mountain-maskine er ideel til den krævende skiløber, der tager ud hver dag under alle forhold.

Detaljer

Rocker Camber lille stigning

Ski med rocker i næsen, presress i midten og en let stigende hale er meget alsidige. Skien er nem at dreje, og camberet under foden giver skien greb på hårdere sne. Halen stiger en smule, men det er ikke en fuld rocker. Dette giver en afbalanceret kombination af let drejning og skridsikkerhed uden at gå på kompromis med stabiliteten.

Trækerne
Kernen består af specifikt udvalgte træsorter, der er lamineret i forskellige sammensætninger for at danne en solid kerne. Dette giver designerne kontrol over alle skiens egenskaber.

Kulstof
Der tilsættes kulstof for at forstærke kernen. Carbon er let, stærkt og holdbart.

Sidewall-konstruktion
Et plastlag, der forsegler den lagdelte skikonstruktion på siden og giver ekstra styrke. Ski med Sidewall-konstruktion er generelt mere stabile i fart, mere livlige og mere holdbare.

Amphibio Carbonline-teknologi

Elan Amphibio-skiene er asymmetriske og udstyret med en rocker ved hjælp af deres 4D-teknologi. Skiens inderside har strategisk placerede carbonforstærkninger for ekstra greb i svinget, mens forstærkningerne er fjernet på ydersiden for at gøre det nemt at manøvrere skien i svinget.

Stænger af kulstof

Der er blevet inkorporeret lette carbonstænger i træets kerne langs skiens koniske længde. Disse carbonstænger giver ekstra stivhed og gør det muligt at bruge lettere træsorter i resten af kernen, hvilket resulterer i en lettere samlet pakke.