SUMMER Sale | 10% Ekstra Rabatt | Kode: SUMMER10
Indlæser...

Contour Hybrid Splitboard Skin 135mm

1.416,10 kr.
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Contour Hybrid Mix Splitboard-skinnerne har et unikt klæbelag, der har flere fordele i forhold til traditionelle klatreskind med varm lim. Disse hybridskind er nemme at bruge, har et stærkt hold i alle temperaturer, kræver ingen skindrensere, er holdbare og nemme at rengøre. Denne Hybrid Mix har et forhold på 65 % Mohair og 35 % Nylon, hvilket er den ideelle kombination af greb og holdbarhed.
Med dette kit kan du tilpasse skindet til størrelsen på dit splitboard.

Detaljer

  • Blanding

Grebet og glidet med en hybridblanding er en kombination af mohair og nylon. Konsistensen er normalt 65% mohair og 35% nylon. Kombinationen giver en perfekt balance mellem holdbarhed, glid og greb.

  • Hybrid-klæbemiddel

Hybrid-teknologien er en klatrehudklæber, der består af to forskellige lag. Det første lag holder skindet på plads på dine ski, selv under de koldeste forhold. Dette lag gør det også meget nemt at fjerne skindet fra skiene uden at efterlade noget klæbende lim.

Det andet lag sørger for, at det første klæbelag har en stærk og holdbar forbindelse med skindets grebs- og glidelag. Holdbarhed er meget vigtigt, når du tager på seriøse ture i backcountry. Efter mange års brug forbliver denne klæbende side stærk og klæbrig.

  • Trimmer

Dette skind leveres med et særligt trimmeværktøj til at klippe dine skind.

  • Tilpasning

Det er et af de tilsyneladende endeløse spørgsmål, vi stiller for at udfordre status quo inden for design af klatreskind. Skind, der dækker hele bunden af dine ski, er overkill og tunge. Det meste af skindets greb kommer fra lige under bindingen, mens stof på spids og hale skaber unødvendig modstand. Frilagt skibase og alternative materialer kan forbedre glid og effektivitet betydeligt uden at påvirke det vigtige greb.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!