"Prisfaldet"! Op til 40% rabat på vores vinterkollektion 22/23
Indlæser...

Contour Hybrid Splitboard Skin 135mm

Lagerstatus: På lager
Special Price 1.101,47 kr. Regular Price 1.376,84 kr.
-20%
Inkl. moms.

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Contour Hybrid Mix Splitboard-skinnerne har et unikt klæbelag, der har flere fordele i forhold til traditionelle klatreskind med varm lim. Disse hybridskind er nemme at bruge, har et stærkt hold i alle temperaturer, kræver ingen skindrensere, er holdbare og nemme at rengøre. Denne Hybrid Mix har et forhold på 65 % Mohair og 35 % Nylon, hvilket er den ideelle kombination af greb og holdbarhed.
Med dette kit kan du tilpasse skindet til størrelsen på dit splitboard.

Detaljer

  • Mix

Greb og glideevne med en Hybrid mix er en kombination af Mohair og Nylon. Konsistensen er normalt 65 % Mohair og 35 % Nylon. Kombinationen betyder en perfekt balance mellem holdbarhed, glideevne og greb.

  • Hybrid-klæbemiddel

Hybrid-teknologien er et klatrehudklæbemiddel, der består af to forskellige lag. Det første lag holder skindet på plads på dine ski selv under de koldeste forhold. Dette lag gør det også meget nemt at fjerne skindet fra skiene uden at efterlade klæbende lim.

Det andet lag sørger for, at dette første klæbelag har en stærk og holdbar forbindelse med skindets grebs- og glidelag. Holdbarhed er meget vigtigt, når du tager seriøse ture i backcountry. Efter mange års brug forbliver denne klæbende side stærk og klæbrig.

  • Trimmer

Dette skind leveres med et særligt trimmerværktøj til at skære dine skind til.

  • Montering

Det er et af de tilsyneladende uendelige spørgsmål, vi stiller for at udfordre status quo inden for klatreskinddesign. Skind, der dækker hele bunden af dine ski, er overkill og tunge. Det meste af dit skinds greb kommer fra lige under bindingen, mens stof på spidsen og halen skaber unødvendig modstand. Udsat skibasis og alternative materialer kan forbedre glidet og effektiviteten betydeligt uden at påvirke det vigtige greb.

  • Trim til pasform

Dette skind behøver kun at blive tilpasset til taljen. Haleforbindelsen er færdigmonteret og skal blot strammes til den rette spænding.


Vi fandt andre produkter du måske kan lide!