Indlæser...

Contour Hybrid Pure 115mm

15%
Kun %1 tilbage
As low as 1.170,10 kr. Regular Price 1.376,57 kr.
Inkl. moms.
Specifikationer
Material Mohair
Fit Trim to Fit

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Contour Hybrid Pure-skind er fremstillet af 100 % mohairplys for at opnå en overlegen glideevne. Disse skind er perfekte til lange og krævende ture. Og takket være hybridklæbeteknologien er de super nemme at håndtere og giver fremragende klæbrighed, selv på flere opstigninger.

Detaljer

Hybridteknologi

Hybrid er den første dobbeltlagede klæbeteknologi nogensinde til klatreskind. Det øverste lag klæber skindet fast til skien, selv ved lave temperaturer, og det fjernes nemt uden at efterlade rester på skiunderlaget. Det nederste lag binder det øverste lag klæbemiddel til skindunderlaget.

  • Perfekt vedhæftning af skibundlaget, selv ved lave temperaturer.
  • Ubesværet fjernelse af skindet fra skien
  • Vedligeholdelsesfri - ingen behov for genindføring. Klæbrigheden genoprettes ved blot at rengøre klæbemidlet med et almindeligt rengøringsmiddel.
  • Nem håndtering, da skindet kan foldes sammen.

Ren

Contour Pure-skind er fremstillet af eksklusivt naturmateriale og den letteste tekstilfiber, mohair. Mohair giver optimale egenskaber til brug i klatreskind, da det er ekstremt fint, men alligevel meget robust og forbliver blødt og smidigt selv under meget kolde forhold.

  • Smidigt med et lille pakningsvolumen
  • Perfekt greb på tør sne
  • Gode glideegenskaber til effektiv turisme.

Trim To Fit
Skinnerne leveres i en fast, men justerbar længde. Sidecut skal tilpasses til din ski eller dit bræt, hvilket er nemt at gøre med det medfølgende trimningsværktøj.