Indlæser...

Contour Hybrid Mix 135mm

Til 24%
Kun %1 tilbage
As low as 1.140,13 kr. Regular Price 1.492,12 kr.
Til 24%
Inkl. moms.
Specifikationer
Material Mixed
Fit Trim to Fit

Hurtigt overblik

Beskrivelsen af dette produkt er blevet oversat automatisk. Klik her for at læse den originale tekst.

Contour Hybrid mix-skinnerne er de perfekte allroundere. Den blandede mohairplys sikrer maksimal holdbarhed og god glideevne. Og hybridklæbeteknologien betyder, at de er super nemme at bruge.

Detaljer

Hybridteknologi

Hybrid er den første dobbeltlagede klæbeteknologi nogensinde til klatreskind. Det øverste lag klæber skindet fast til skien, selv ved lave temperaturer, og det fjernes nemt uden at efterlade rester på skiunderlaget. Det nederste lag binder det øverste lag klæbemiddel til skindunderlaget.

  • Perfekt vedhæftning af skibundlaget, selv ved lave temperaturer.
  • Ubesværet fjernelse af skindet fra skien
  • Vedligeholdelsesfri - ingen behov for genindføring. Klæbrigheden genoprettes ved blot at rengøre klæbemidlet med et almindeligt rengøringsmiddel.
  • Nem håndtering, da skindet kan foldes sammen.

Bland

Grib- og glidelaget på et Hybrid Mix-skind består af en kombination af Mohair- og Nylonmateriale blandet i et forhold på 65 % Mohair og 35 % Nylon. Denne kombination giver den perfekte balance mellem holdbarhed, glideevne og greb.


Trim To Fit
Skindene leveres i en fast, men justerbar længde. Sidecut skal tilpasses til din ski eller dit bræt, hvilket er nemt at gøre med det medfølgende trimningsværktøj.